Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Dicte er klar med ny sæson

25. september 2014 af Rasmus Krarup Jensen Skriv en kommentar

Dicte er klar med ny sæson billede

Iben Hjejle vender tilbage som amatørdetektiven 'Dicte'.

Et par udsendte fra CinemaOnline smuttede forbi CinemaxX i Århus for nogle dage siden for at deltage i snigpremieren på den nye sæson af Dicte. Vi blev indbudt til at se det første afsnit i selskab med fans, konkurrencevindere og statister i serien – her blev der for alvor åbnet op for, hvor meget arbejde, forskellige virksomheder og personer har lagt i serien. Det sætter det hele lidt i perspektiv. Desuden er det meget interessant at se, hvordan man har fokuseret på den jyske by, Århus, hvilket giver et herligt afbræk fra Sjællands monopol i serier- og filmomgivelser.

Begivenheden bød på mulighed for at se stjernerne fra serien og byens borgmester, Jacob Bundsgaard, og Rabih Azad-Ahmad, rådmand for kultur og borgerservice bød folk velkommen og introducerede konceptet for folk. Rabih er også formand for den Vestdanske Filmpulje og kunne give et lidt større indblik i selve omfanget af en serie af denne størrelse.

Hvad angår afsnittet, så virker det til, at sæson 2 starter godt ud! Folk i stuerne kunne også allerede se afsnittet på skærmen dagen efter, og hvis man var fan af forgående sæson, så er man helt sikkert fanget af denne lidt mere vovede og internationale vinkling på sagen. Iben Hjejle passer godt ind i rollen som den dygtige Dicte, og hele konceptet er en lækker blanding af dansk manuskript og amerikanske virkemidler. Følg med på skærmen de næste mange onsdage!banner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...