Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Disney+ streamingtjeneste i Danmark fra den 15. september 2020

6. september 2020 af Line Gren Skriv en kommentar

Disney+ streamingtjeneste i Danmark fra den 15. september 2020 billede

Introduktion af Disney+ streamingtjeneste ved Hans van Rijn, vice president og country manager for the Walt Disney company. Efterfølgende var der visning i Dagmar biograf i København af kortfilmen “Out” fra maj 2020 og første afsnit af ”The Mandalorian” fra november 2019

For første gang bliver Disney+ spillefilm, live-action og animerede serier, kortfilm og dokumentarfilm samlet på samme platform. Streamingtjenesten er målrettet alle aldersgrupper, som får mulighed for at opleve unikt og originalt indhold fra de verdenskendte brands; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og mange flere. I fremtiden vil Disney+ også tilbyde originalt indhold, film og serier skabt udelukkende til denne streamingtjeneste.

Disney+ slogan er ifølge van Rijn ’stories which bring people together across gender and generations’ og samtidig at levere høj kvalitet med ’depth and breath of our stories’. Disney+ er en global service og vil være at finde overalt og der vil være ubegrænset downloades. Platformen er målrettet hvert land f.eks. Finland har en særlig appetit for ”Star Wars”, hvor Sverige elsker ”The Lion King” og Danmark var vilde med ”Up” og ”Inside out”. De Nordiske lande har bl.a. alle smag for ”The Simpsons” og får mulighed for at se alle 30 sæsoner svarende til cirka 240 timer.

Indtil den 14. september 2020 er der introduktionspris til fans på 490 kr. for et år. Det svarer til 41 kr.pr. måned. Efter den 14.september 2020 er prisen for et årsabonnement på 589 kr. dvs. 59 kr. pr. måned.

Yderligere information om, hvordan man abonnerer, kan findes på Disneyplus.com.banner
Overskrift Højre Block
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...
Sygeplejersken (...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...