Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...
Missionen, Der Æ...
Se Den Tony Awar...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Come Play
Come Play billede

Falling
7 Years Of Lukas...
Erna I Krig
Little Women
Kaptajn Sabeltan...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Domestic Disturbance

18. januar 2002 af Mia Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Domestic Disturbance billede

Frank er fraskilt og far til Danny, som er lystløgner og da Danny fortæller hans familie at han har været vidne til et mord, begået af hans stedfar, tvivler alle på ham, fortæller han sandheden?

Frank Morrison spillet af John Travolta er bådebygger og har et lille firma som er gået gennem generationer. Frank er fraskilt og bor sammen med sin kæreste. Frank Har sammen med sin ex kone en søn, Danny (Matthew O´Leavy) Danny er lidt af et problembarn, da han ofte laver ravage, når der sker ændringer i familie livet. Da forældrene blev skilt lavede han numre og løg om forskellige ting, og hver gang der sker nye forandringer lyver Danny, og det giver ham store problemer, som gør at ingen stoler på ham end ikke hans nærmeste familie. Dog er der en Danny ikke lyver over for og det er hans far.

Susan (Teri Polo) Danny´s mor har fundet en ny mand Rick Barnes ( Vince Vaughn)som hun skal giftes med. Dette bryder Danny sig ikke om. Han vil ikke med til brylluppet med mindre hans far vil med. Så de må følges af. På bryllupsdagen møder der en mystisk mand op, som kun Rick har kendskab til.
Danny begynder at fortælle underlige historier om Rick. Historier der bliver mere og mere foruroligende. Ingen tror på ham, men Frank er nød til at sole på sin søns ord. Men også Frank er måske ved at indse at Rick ikke er den som hele byen tror han er. Nemlig en meget velhavende filantrop.

En aften da Rick for en opringning skal han pludselig ud af døren, Han skal møde sin mystisk ven, og Danny vil se hvad der sker, og vælger at udspionere han og lægger sig bag i bilen. Da Danny kommer tilbage til sin far den sammen aften, fortæller han at Rick har slået en man ihjel. Frank indser at han må gøre noget for at rede hans søns liv, der virkelig er truet….

John Travolta spiller Frank Morrison, den bekymrede far. Han spiller som altid godt. Og han som altid en god skuespiller. Han er værd at se på. Jeg kan godt lide den rolle han spiller i denne film, denne genre er god til ham. Han spiller faktisk bedre disse hårde film fra for den blødsøde Travolta. Godt at se en så god skuespiller.

Vince Vaughn spiller også suverænt i denne film, han er en rigtig god skurk. Han ligner også lidt en skurk, og det klæder ham godt. Rollen bliver spillet meget overbevisende, og man lever sig ind i filmen, hvilket er en god ting.

Matthew O´Leary er kun 14 år og har allerede medvirket i mange tv-film og serier. Vi har før set ham i Frailty, som var hans film debut. Han er en god skuespiller og skal nok blive stor i film verdenen, det er dejligt at se unge mennesker på vej op. Det skal nok gå godt. Han ser lovende ud.

Instruktøren Harold Becker har her gjort det igen, han har lavet en god film som jeg er sikker på får succes, den fremtræder som en rigtig god film, der er værd at se. Men dog er der mange ting i denne film som går igen, og som vi bestemt har set før.

Domestic Desturbanse er en god og spændende film, som du bør tage ind og se. Det er en film, med en masse action, og da også et par hop i sædet. Så er du til en god thriller så er denne film helt klar noget for dig. Rigtig god fornøjelse…

Titel: Domestic Desturbance
Original Titel: Domestic Desturbance
Premieredato: 18. januar 2002
Instruktør: Harold Becker
Skuespillere: John Travolta, Matthew O´Leavy, Vince Vaughn, Teri Polo, Steve Buschemi, Chris Ellis, Nick Loren, James Lashly.
Spilletid: 89 min.
Selskab: Paramount Pictures, Johnathan Krane GroupParamount Pictures, United International Pictures
Genre: Thriller
Link: http://www.domesticdisturbance.com

banner
Overskrift Højre Block
The Craft: Legacy
The Witches
Come Play
Erna i Krig
#UNFIT - The Psy...
Kød & Blod
Til Månen og Til...
I Walk
Madklubben
Den sorte jordKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...