Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Dorm Daze 2

21. januar 2008 af David Lund

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Dorm Daze 2 billede

National Lampoon skraber bunden igen!

National Lampoon har jeg gentagne gange brokket mig over før, og endnu en lille opsang følger. Før i tiden var National Lampoon et kvalitetsstempel på komedier, og de har givet os perler som ”Fars Fede Ferie” samt ”Animal House”, men i de seneste par år er det ikke kun populariteten der er dalet men ligeså kvaliteten. National Lampoons sidste hit var med den ujævne ”Van Wilder”, og siden da har deres film kun ramt DVD-markedet herhjemme – tilmed uden succes. Den første ”Dorm Daze” film var faktisk udholdelig, så idéen med at lave en toer baseret på kvaliteten af etteren frem for den ringe modtagelse, går rent ind hos undertegnede. Desværre er ”Dorm Daze 2” en uudholdelig bunke ævl.

Normalt ville jeg give et kort resume af filmen jeg anmelder, men det er praktisk talt umuligt at gøre dette til ”Dorm Daze 2”. Filmen har tæt på intet plot og da heller ingen fremdrift i dette eller nogen dissideret hovedperson(er). En bunke teenagere skal opføre et teaterstykke på et cruise, og drikker sig fulde og dyrker sex med hinanden. En time inde i filmen kommer der dog en lille historie om teaterstykket, der går helt fra hinanden, imens en diamant bliver kastet rundt imellem hele filmens i forvejen alt for store persongalleri. Denne historie fungerer nogenlunde, og føles langt sjovere og bedre end den egentligt er, i lyset af hvad der skete i løbet af filmens første time. Dog er det enormt afbalanceret, at to dele af en film er så milevidt fra hinanden i stemning, humor, stil og tempo, og selvom jeg mener at vi har mere end nok ”Dorm Daze” film nu, så bør disse to dele adskilles og blive lavet om til to film.

Under den første forfærdelige time af ”Dorm Daze 2” bliver vi introduceret til en lang række ligegyldige og nærmest identiske karakterer. Enkelte karakterer er mere sympatiske end andre, hvor især Mike og Violet virker en del mere realistiske og nuancerede end resten af flokken. Der går dog ikke mange minutter før man begynder at kede sig, selvom filmen egentlig kun går ud på at vise så mange bare bryster og pinlige situationer som overhovedet muligt. På denne måde minder ”Dorm Daze 2” allermest om de gamle danske stjernetegnsfilm, selvom selv de er bedre end denne film.

Et bedre fokus på historien samt et overordnet plot kunne have reddet en hel del i ”Dorm Daze 2”. Selvom der intet plot er, er præsentationen af historien samt karaktererne så rodet skrevet og instrueret, at det faktisk ikke er umuligt at blive forvirret over dette. Der er flere karakterer der går igen fra den første ”Dorm Daze” film, men de er blevet tilpas justeret til plottets stupiditet, så de ikke længere er hverken interessante eller morsomme. Humoren er naturligvis et bærende element i filmen, og den er alt for typisk til at skille sig ud fra andre film i genren. Den minder naturligvis mest om den bølge af film efterfulgt af ”American Pie”, og selvom den har to-tre velfungerende vittigheder og et nogenlunde forvekslingsdrama i filmens sidste halve time, er ”Dorm Daze 2” ikke meget sjovere end at sidde og stirre på en væg i halvanden time.

Der er intet ekstramateriale på denne udgivelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Dorm Daze 2
Original Titel: Dorm Daze 2 - College At Sea
Premieredato: 2. januar 2008
Instruktør: David Hillenbrand, Scott Hillenbrand
Skuespillere: Gable Carr, Patrick Casey, Patrick Cavanaugh, James DeBello
Spilletid: 96 min.
Selskab: Hill & Brand Entertainment, National Lampoon Productions, Open Sky Entertainment, Nordisk Film, 2008
Genre: Humor
Link: http://www.dormdaze2themovie.com/


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...