Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Spioner På Missi...
Spioner På Missioner billede

The Outpost
Bølle På Eventyr
Undtagelsen
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Dr. Dolittle 2

14. juli 2001 af Mia Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Dr. Dolittle 2 billede

Dr. Dolittle er nu på en ny mission for at redde dyrenes skov, og den berømte doktor er nødt til at gøre noget nu, hans eneste håb er en meget musikalsk bjørn, og kan den hjælpe?

Dr. Dolittle (Eddie Murphy) er en anerkendt og succesrig læge. Han har den uhyggelige egenskab at han kan tale og forstå dyr. Dette så vi i den første Dolittle film for snart 3 år siden. Denne gang har han flere patienter end han kan klare og kontortid er ikke noget han kender til længere. Dyrene
møder op alle vegne, og i denne ombæring bliver den gode doktor kastet ud i en konflikt mellem menneskeracens skruppelløse udnyttelse af Jordens ressourcer og dyreverdenens kamp for overlevelse. Dolittle bliver opsøgt af en mafioso-lignende fritte, som overtaler ham til at mødes med skovens Godfather, en sej og benhård bæver. Et kæmpe skovområde er ved at blive offer for den moderne industris grådige maskiner, og Dolittle påtager sig at sætte en stopper for denne hensynsløse rovdrift på naturen, assisteret af sin advokathustru Lisa (Kristen Wilson).

Dr. Dolittle og hans hustru Lisa er klar over at de skal finde en truet dyreart i skoven for at dommeren vil gå med til at gøre området fredet. Ude i skoven finder de hunbjørnen Ava som går ensomt rundt. Hun tilhører racen Pacific Western, og den er en truet dyreart. Det bliver nu Dolittles opgave at finde en mage til hende og, hvis det lykkes, få skoven fredet, så bjørnebestanden kan vokse. Da Dolittle finder cirkusbjørnen Archie, mener han, at han har fundet den rette, men denne rapkæftede bybjørn, der foretrækker fast-food og aldrig selv har skullet finde sin føde, er ikke
spor interesseret i doktorens bjørnetjeneste. Men så bliver han præsenteret for Ava, og så går den vilde jagt.

Eddie Murphy er tilbage som den berømte læge Dolittle, der kan tale med dyrene. Han spiller rollen godt, og meget overbevisende. Man kommer helt til at føle at han i virkeligheden taler med dyrene, også fordi deres mundbevægelser er meget livagtige. Murphy er alletiders skuespiller og man går sjældent fra biffen uden et smil på læben, når man har set en af hans film.

Kristen Wilson spiller Dolittles hustru, hun spiller også godt, og har ofte svært ved at forstå hvad Dolittle ser i dyrene. Indtil den dag hvor hun skal forsvare dem i retten, kan hun ikke modstå dem længere. Wilson spiller den hårde hustru, der ikke finder sig i at blive overrumplet, og hun har vist også magten.

Raven-Symone og Lil’ Zane spiller Dolittles datter og dennes kæreste, de gør et godt stykke arbejde, idet de giver filmen et dejligt afbræk, så det ikke kun handler om dyr. De gør det på en sådan måde at det ikke går ud over filmens helhed. Dejligt at se to så unge skuespillere med sådan et talent.

Instruktøren Steven Carr har fået æren af denne anden film om Dolittle, og hvor den første film var skrevet af Betty Thomsen er det denne gang Hugh Lofting og Larry Levin der står for manuskriptet. Jeg synes instruktør Carr har gjort hvad han kunne, og han har gjort det godt. Filmen er sjov og man for virkelig rørt lattermusklerne. Og det sætter jeg pris på i en film. Ud over denne film fra Carr kender vi han fra Next Friday fra 2000, som han også er rost for. Derudover har han lavet en del musikvideoer.

Dr. Dolittle 2 er en sjov og god film, som man godt kan tage ind og se i biffen, men hvis man allerede har set etteren så kan man godt vente til den kommer ud på video. Men har man ikke set den første Dolittle film, ja så er det måske noget for dig. Så er du til komedie, Eddie Murphy og glad for dyr, så er denne film lige noget for dig, og den er aldeles god at se sammen med dine børn, de vil helt sikkert more sig over denne film.

Titel: Dr. Dolittle 2
Original Titel: Dr. Dolittle 2
Premieredato: 13. juli 2001
Instruktør: Steve Carr
Skuespillere: Eddie Murphy, Kristen Wilson, Raven-Symone, Kyla Pratt, Lil Zane, Steve Zahn (voice of Arthie), Lisa Kudrow (voice of Ava)
Spilletid: 87 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, Davis Intertainment, Joseph M Singer Entertainment
Genre: Humor
Link: http://www.drdolittle2.com
Man til "mand" snak
Man til "mand" snak
Dolittle viser Bjørnen Arthie hvordan man går som "rigtig" mand
Dolittle viser Bjørnen Arthie hvordan man går som "rigtig" mand
Dr dolittle og frue.
Dr dolittle og frue.


banner
Overskrift Højre Block
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...
Trolls på verden...
Frost 2
Birds Of Prey (4...
Blokhavn
SangklubbenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...