Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Droppet af Sarah Marshall

4. juli 2008 af Christian Arhoff Andersen

5 stjerner Skriv en kommentar

Droppet af Sarah Marshall billede

Droppet af Sarah Marshall er en født klassiker. Producer Judd Apatow og Jason Segel har skabt en imponerende komedie, der ikke ved første blik ser specielt original ud, men lad dig endelig ikke narre

USA hotteste komedie navn produceren, instruktøren og manuskriptforfatteren Judd Apatow, har igen sit fingeraftryk på en ny komedie. Dog kun som producer, men ligesom Superbad, er filmen skrevet af en af Apatow’s faste skuespillere. Jason Segel, er bestemt ikke den mest kendte komiske skuespiller, heller ikke i USA. Talentet er dog bestemt ikke mindre af den grund, og både som manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver imponere Segel i den både søde og sjove ”Droppet af Sarah Marshall”

Pete(Jason Segel) er musiker. Han har arbejdet på forskellige projekter, men som så mange andre kunstnere er sofaen hans værste fjende. Det eneste regelmæssige job han har, er at lave musik til den populære tv-serie ”Crime Scene”, hvor hans kæreste Sarah(Kristen Bell), har hovedrollen. De to lever forskellige liv, da en masse døre er ved at blive åbnet for Sarah i kræft af hendes nye stjernestatus, og Pete sidder hjemme på sofaen i sin morgenkåbe, og spiser gigantiske skåle med cornflakes. Da dette går op for Sarah, tager det hende heller ikke længe at droppe Pete. Han har dog ikke set det komme, og tager det meget tungt, og må søge hjælp hos sin halv bror Brian(Bill Hader). Brian foreslår at Pete tager til Hawaii for at komme væk fra det hele, og efter lidt overtagelse, beslutter han sig for at det er en meget god ide. Her møder han en sød receptionist Rachel(Mila Kunis), men hele planen med at komme væk fra det hele går totalt i vasken, da Pete møder Sarah og hendes nye kæreste, rockstjernen Aldous Snow(Russel Brand).

”Forgetting Sarah Marshall” tager ligesom ”Knocked Up” et simpelt koncept, ”mand-bliver-droppet”, og bruger det som en solid baggrund for tossede komiske indfald, men stadig med en gennemgående sympati for alle de forskellige personer. Der er ikke nogen direkte dårlige og gode mennesker, som der er i så mange klicheflydte romantiske komedier. Segels manuskript er filmens største styrke, da han blander egne oplevelser, såsom nøgen break-up scenen og Dracula musicalen, med charmerende personer, original humor og sjov kritik mod forskellig pop kultur, som for eksempel ”Crime Scene” showet som Sarah arbejder på, der til forveksling minder om ”C.S.I”.

Rollelisten er også stærkt besat, selvom navnene måske ikke ringer mange klokker. ”Forgetting Sarah Marshall” er blevet lablet som tv-stjerne springer ud på det store lærred, fordi Segel er med i ”How i Met your Mother”, Mila Kunis var med i ”That 70’s Show” og Kristen Bell var Veronica Mars i ”Veronica Mars”.
De klare sig alle sammen godt. Mila Kunis er ikke nogen stor skuespiller, men hun spiller meget naturligt, og man kan sagtens forstå hvorfor Pete bliver interesseret i hende. Kristen Bell som titlens Sarah Marshall er rigtig, rigtigt god. Rollen har mange facetter, da hun har fået en del stjernenykker efter sin popularitet, men stadig også har en følsom side. Udover disse er et par af Apatow’s faste folk som Paul Rudd og Jonah Hill med i mindre roller, mens Russel Brand som sexgal rockstjerne er ved at stjæle billedet op til flere gange. Man burde hade ham fordi han er Sarahs nye kæreste, men som Pete selv indrømmer ”Damn your cool”

Alt i alt, endnu en succes for Judd Apatow og hans kammerater, efter de to mere tvivlsomme Walk Hard: The Dewey Cox story og Drillbit Taylor. Det er desuden rart at se nye folk efter snart ti film, da det tit bliver lidt for meget af det samme i for eksempel Ben Stiller komedier. Jason Segel springer ud som komedie stjerne, og sælger sig selv 100 % procent i denne rolle. Han er nøgen, han synger og kaster sig rundt, og denne anmelder håber at han får en lang karriere. ”Droppet af Sarah Marshall” formår både at være en god film at tage kæresten med ind at se, og vennerne med ind og se, for begge køn, og det er ikke tit det sker.

Titel: Droppet af Sarah Marshall
Original Titel: Forgetting Sarah Marshall
Premieredato: 4. juli 2008
Instruktør: Nicholas Stroller
Skuespillere: Jason Segel, Mila Kunis, Kristen Bell, Russel Brand, Paul Rudd, Jonah Hill
Spilletid: 112 min.
Selskab: Apatow Productions, United International Pictures, 2008
Genre: Humor
Link: http://www.forgettingsarahmarshall.com

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...