Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

DuelMasters - Go Ahead Make My Duel

25. august 2005 af Michael Panduro

4 stjerner Skriv en kommentar

DuelMasters - Go Ahead Make My Duel billede

Anden del i serien om den unge Shobu er væsentligt bedre end sin forgænger

”Make my Duel” er den anden DVD i serien om den unge Shobu med strithåret. I sine bestræbelser på at blive intet mindre end verdens største Kaijudo-mester er Shobu på discens fire afsnit med i sin første professionelle turnering. Han bliver inviteret af sin mentor, Knight, og lærer i bogstaveligste forstand flere nuancer til det farverige kortspil i takt med at reglerne bliver udvidet.
Vi møder igen nogle af de skæve eksistenser fra første disc i serien både på samme hold som hvor helt og på den modsatte. I sær den hysteriske skurk Jamira viser sig at være en tilbagevendende plage.

Udover gammelkendte ansigter som den tossede skolelærer og Shobus øh...specielle...mor, bliver vi også introduceret for en lang stribe nye ansigter. Det mystiske tempel bliver uddybet en smule og vi møder for første gang den regerende Kaijudo-mester Hakuoh og hans specielle spillestil.

Igennem de fire afsnit kæmper Shobu sig mod den store turnerings finale i mere og mere interessante kampe. Som publikum er man stadig lidt udenforstående, da det blot virker som om der bliver dannet nye regler hver gang hvor helt er i knibe, men det er mindre vigtigt. Vi er stadig i seriens opstartsfase og det komplekse kortspil giver mere og mere mening.

Det vigtigste lyspunkt i serien er at den gennemførte og selvironiske humor kører for fuld spade i disse afsnit. De mange referencer vil måske ikke være tydelige for det helt unge publikum, men de giver serien en bredere målgruppe. Tempoet er højt, animationen stadig sparsom og fjollet, men humoren er konstant.

”Make my Duel” er et enormt skridt i den rigtige retning i forhold til seriens første, lidt mere forvirrende disc. På grund af seriens humor og uhøjtidelighed er den i højere grad ved at skabe sin egen identitet og træde ud storebrødrenes skygger. Flere af afsnittene i denne samling er rent faktisk bedre end hvad man ofte ser i eksempelvis Pokemon, og væsentligt bedre end den grimme ælling, Digimon.

Bonusmaterialet begrænser sig til lidt reklame og en samling fraklip, der ikke er noget særligt. Igen er det positivt at man har muligheden for andet end dansk tale. I sær det lidt ældre anime-fikserede publikum vil finde det engelske lydspor væsentligt bedre. Denne udgivelse er et enormt skridt i den rigtige retning for en serie der har potentiale til i sidste ende at blive rigtig god.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: DuelMasters - Go Ahead Make My Duel
Original Titel: DuelMasters - Go Ahead Make My Duel
Premieredato: 17. august 2005
Skuespillere:
Spilletid: 88 min.
Selskab: Plastic Cow, Paramount Ent. I/S, 2004
Genre: Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.duelmasters.com





banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...