Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

En-to-tre-nu!

4. maj 2016 af Michelle Luna Bordig

3 stjerner Skriv en kommentar

En-to-tre-nu! billede

Jesper Wung-Sungs bestseller er blevet transformeret til en middelmådig film om den første store kærlighed.

I En-to-tre-nu! følger vi 17-årige Jeppe (Nikolaj Groth), som går med drømmen om at blive professionel basketballspiller for The Lakers i USA. Jeppe prioriterer sin træning meget højt og gymnasiet meget lavt. Men Jeppe bliver stormende forelsket i den nye pige Cecilie (Clara Rosager), som lige er flyttet til byen. Især da Cecilie synger for hele skolen, opstår der sød musik i mellem de to.

Cecilie og Jeppe bliver meget forelskede, men de ved begge at deres kærlighed er på ’lånt tid’ og ikke vil vare længe. Derfor skal hvert sekund bruges sammen. De vil leve her og nu.

De to hovedroller spilles af Clara Rosager og Nikolaj Groth, som er kendt fra tv-serien Rita. Da der er tale om to meget unge skuespillere er deres repertoire også mindre, hvilket kan ses.

Især Rosager har problemer med at levere sine replikker, men hun får heller ingen hjælp fra manuskriptet, som er fyldt af tynde kliché replikker og scener. Dog er der scener hvor Rosager skinner igennem, men dem er der alt for få af og det er i høj grad Groth, som fører filmen fremad. Hvilket er et stort pres at lægge på én skuespiller, når filmen tager mindst femten minutter for lang tid.

En-to-tre-nu! er instrueret Barbara Rothenborg, der blandt andet har instrueret The First Time (2009), som er den engelske udgave af Kærlighed ved Første Hik (1999). Det lykkedes heller ikke denne gang for Rothenborg at skabe en vellykket film. En-to-tre-nu! kommer meget dårligt fra start, men det lykkedes at hive nogle point hjem til sidst med en meget fin afslutning.

En-to-tre-nu! er baseret på en bog af samme navn, skrevet af Jesper Wung-Sung. Bogen var en stor succes og er en del af pensum på de fleste skoler i landet. Jeg kan huske, at det faktisk var en af de få bøger jeg læste i folkeskolen, og til min egen overraskelse syntes jeg at den var fantastisk. Men filmen er slet ikke på samme niveau, og bogen er bedre end filmen!

Titel: En-to-tre-nu!
Original Titel: En-to-tre-nu!
Premieredato: 4. maj 2016
Instruktør: Barbara Rothenborg
Skuespillere: Nikolaj Groth, Clara Rosager, Lukas Løkken, Susanne Storm, Jens Jørn Spottag, Laura Bach, Kasper Leisner, Rasmus Hammerich, Benjamin Boe Rasmussen, Martin Laurits, Roberta Reichhardt
Spilletid: 115 min.
Selskab: Regner Grasten Film, 2016
Genre: Drama , Romantik
Link: http://en-to-tre.nu/
banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...