Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Fantasy Island

13. september 2020 af Daniel Hartvig Nielsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Fantasy Island billede

Genoplivning af populær 70'er serie er et underholdende makværk.

Blumhouse Productions - det dominerende amerikanske gyserselskab, der har stået bag et utal af det seneste årtis største horror-succeser som ’Get Out’, ’Split’, ’Us’, ’The Purge’, ’Insidius’ og ’Sinister’ samt den seneste genfortolkning af slasher-klassikeren ’Halloween’ – er aktuelle igen.

Denne gang har producer Jason Blum kastet sig over at genoplive den populære 70’er serie ’Fantasy Island’, der fik over 150 afsnit.

Her følger man Mr. Roach og hans assistent Tattoo, der bestyrer en tropisk ferieø, hvor gæsterne kan få deres vildeste fantasier opfyldt. Den eneste hage er, at de sjældent udspiller sig som man håber på.

Det samme er udgangspunkt for ’Fantasy Island’ anno 2020, som folkene bag har beskrevet som en slags forløber til serien (eller deres eget forsøg på at søsætter en franchise).

Vi introduceres for en broget flok gæster, der alle ankommer til øen med hver deres fantasi - og de stikker virkelig i alle retninger. Én vil gerne prøve at være soldat, én anden vil have hævn over pigen, der mobbede hende i high-school og én tredje vil gøre sin største fejl om, mens andre bare gerne vil feste og have sex.

Men som plottet tager form, finder vi ud af, at de alle måske er en del af en større plan… eller skulle vi sige fantasi…

Bag filmen står instruktør Jeff Wadlow, der i 2018 samarbejdede med Blumhouse om den sløje gyser ’Truth or Dare’, og selvom han måske med ’Fantasy Island’ leverer en mere underholdende film, så siger det ikke det store.

’Fantasy Island’ falder nemlig ret hurtigt over sine egne ben, da den gang på gang bryder sig egne regler. Vi når aldrig at føle noget for alvor for de papirstynde figurer, mens filmens danser rundt imellem genrer og tonearter. Det ene øjeblik vil den gerne være ’Hostel’ og ’Saw’, det næste et afsnit af ’Paradise Hotel’ og ’Sons of Anarchy’.

Holdet har selv kaldt det en blanding mellem ’Cabin in the Woods’ og ’Westworld’, men det niveau, når ’Fantasy Island’ aldrig.

Ja, for at sige det lige ud, så er ’Fantasy Island’ noget af et roderi. Men selvom uhyggen udebliver det meste af tiden, så er det aldrig rigtig kedeligt. Måske fordi man konstant forundres over de mærkværdige valg, som deres tages – fra fejlcastinger til de billige plottwists.

Potentialet er der absolut – ellers ville man nok heller ikke kunne have haft en serie på syv sæsoner – men det nye bud på ’Fantasy Island’ indfrier intet af det.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Fantasy Island
Original Titel: Fantasy Island
Premieredato: 17. august 2020
Instruktør: Jeff Wadlow
Skuespillere: Michael Pena, Maggie Q, Ryan Hansen, Portia Doubleday, Lucy Hale, Austin Stowell, Jimmy O, Yang
Spilletid: 106 min.
Selskab: Blumhouse Productions, Universal, 2020
Genre: Adventure , Fantasi , Gyser
banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...