Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

FIlmen om Kaptajn Underhyler

1. juni 2017 af Peter Kruse Dam Jensen

4 stjerner Skriv en kommentar

FIlmen om Kaptajn Underhyler billede

Dreamworks nye film "Filmen om Kaptajn Underhyler" har en forfriskende selvironisk tone og leverer samtidig gennemført underholdning og festlig ramasjang for hele familien.

En superhelt er ofte iklædt spandex, kappe og underbukser. Det er sjældent at helten er iklædt mere eller mindre, men i "Filmen om Kaptajn Underhyler" er titelkarakteren altså netop iført et par underbukser - og intet andet. Der er altså bogstavelig talt tale om en helt, der bekæmper kriminalitet i sit undertøj. Filmen er baseret på bestsellertegneserien af Dav Pilkey.

To eventyrlystne spilopmagere
De to eventyrlystne spilopmagere Jimmy og Otto går i 4. Klasse og er bedste venner. De går på en privatskole, som er styret med jernhånd af en ondskabsfuld og humorforladt skoleinspektør, Hr. Knold, som de konstant driver gæk med. Da de en dag bliver taget på fersk gerning i deres unoder, kommer de ved et uheld til at hypnotisere Hr. Knold og forvandler ham til Kaptajn Underhyler. En superhelt som de selv har skabt med deres egen fantasi. Uheldet sker dog belejligt, da der samtidig bliver tilføjet en ny fysiklærer, den mystiske og skumle Professor Prutpotte, til lærerstaben.Glimrende danske stemmer og boblende charme
"Filmen om Kaptajn Underhyler" bobler af charme lige fra den visuelle stil til den smarte og præcise humor samt de gode danske stemmer. Specielt altid fremragende Lars Thiesgaard som Professor Prutpotte og Caspar Phillipson som Hr. Knold/Kaptajn Underhyler leverer underholdende stemmepræstationer. Den lette selvironiske tone klæder filmen, da Jimmy og Otto flere gange taler direkte ind i kameraet. Det er en film, der ikke er bange for at tage gas på sig selv og dens historie. Tempoet flyver af sted med sine 89 minutter, og det føles nærmest som det halve, da den er meget let fordøjelig.

De store følelser mangler - men underholdningsværdien er i top
Dog kommer filmen aldrig op på siden af nogle af de største animationssucceser, da den ikke rammer de følelser, som andre film i genren er kendt for at gøre. De gange hvor den så berører disse følelser, bliver det aldrig rigtigt troværdigt. Det er ærgerligt, at den ikke formår at rykke sig det sidste i forhold til budskab og følelser, for så ville filmen have stået klart stærkere. Også hos det voksne publikum. Men det ændrer ikke på, at Jimmy og Otto's eventyr er utroligt underholdende.

Energisk soundtrack og smukt design
Theodore Shapiro's energiske soundtrack falder godt ind i filmens baggrund, og de mange farver og nuancer, der pryder filmens smukke design, er fejlfrit. Hvis man kunne fange et billede af, hvordan et barns fantasi ser ud, ville "Filmen om Kaptajn Underhyler" være et godt bud.

Det er måske ikke den mest dybe og rørende film, men den rammer perfekt med den rette mængde humor, fantasi og charme.

Titel: Filmen om Kaptajn Underhyler
Original Titel: Captain Underpants: The First Epic Movie
Premieredato: 1. juni 2017
Instruktør: David Soren
Skuespillere: Kevin Hart, Thomas Middleditch, Ed Helms, Jordan Peele, Kristen Schaal, Nick Kroll
Spilletid: 89 min.
Selskab: DreamWorks, 2017
Genre: Familie , Humor , Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.imdb.com/title/tt2091256/


banner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...