Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Filmproducent søger støtte blandt fans

23. juli 2015 af Rasmus Legene Skriv en kommentar

Filmproducent søger støtte blandt fans billede

Selvom optagelserne til filmen begynder efter sommerferien, så knokler holdet bag filmen lige nu på at skaffe endnu flere penge til produktionen, men det er hverken filminstituttet eller en rig fond de satser på, men derimod fans de håber på at få til at bidrage.

Dit navn i rulleteksterne, eller rekvisitter fra filmen, det er blot nogle af de goder, man kan få, hvis man vælger at støtte ”Lad de døde hvile”. Filmen er noget så sjældent som en dansk ungdomsgyser, og ifølge instruktøren bag filmen, Sohail A. Hassan, så er der en god grund til at hans første spillefilm er en hyldest til de amerikanske ungdomsgysere.
”Efter vores mening er der for lidt rigtige genrefilm i dansk film. Der er for meget socialrealisme, og for lidt magi og gys. Selv danske varulvefilm får en mere socialrealistisk vinkel.”

Brug for din hjælp

Sohail har 20 års erfaring i filmbranchen, og har tidligere vundet priser for sine kortfilm, men det er første gang, han kaster sig over en spillefilm. Derfor vil han gerne lave en spektakulær film spækket med special effects, men da det kan være dyrt, har holdet bag filmen valgt at lancere en crowdfunding kampagne, hvor man kan støtte filmen økonomisk og få noget til gengæld. Selvom der i teorien kan komme penge ind fra hele verden, så er det især danske fans af gyserfilm, de håber vil støtte projektet.
”En del af målet med kampagnen er at opbygge en fanbase, så vi kan gå til filmdistributører og vise hvor populært projektet er”, påpeger filmens instruktør Sohail.

Økonomien er ikke altafgørende

Uanset om de når målet på omkring 47000 kr, så starter optagelserne til september, men de ekstra penge skulle gerne være med til at gøre filmen endnu bedre.

"Det vil gøre forskellen mellem, om det bliver en simpelt produceret film eller en lækker film med Hollywood-look og effekter, så gyset bliver rigtig effektivt,” understreger Sohail.

Find dem på facebook.com/ladhvile og igg.me/at/ladhvile
Filmen har premiere til næste år.


Link: http://www.purefictionfilm.com/ladhvile


banner
Overskrift Højre Block
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens endeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...