Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Flaming Star (DVD)

9. juni 2003 af Niclas Christian Dahl

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Flaming Star (DVD) billede

Elvis bliver endnu engang udgivet på dvd, men er han virkelig det værd...

Fans af Western-genren har måske lyst til at se denne film. Men efter en bedre gennemgang ligger publikummet måske kun hos de store Elvis fans.

Flaming Star er helt sikkert ikke det bedste du kan få ud af at se kongen af Rock'n'Roll på det store lærred. Lad os dog indse det, Kongen var på sit bedste da hans valg af karriere faldt på musikkens og ikke filmens verden.
For selvom Elvis er i stand til at spille de store dramatiske roller, er det hans sang der lyser op når han er med i film.
Filmen giver et sympatisk syn på racerne i det gamle vesten, men holder sig langt fra følelserne der også må være indblandet.

Elvis spiller unge Pacer Burton, en halv-hvid Kiowa-indianer, der lever med sin familie i en problemramt by i Texas. En række angreb mod de hvide beboere i byen, ført an af utilfredse Kiowas-indianere, spiller Burton familien i to. Pacers mor er nemlig Kiowa.
De hvide stoler heller ikke på Pacers far, der jo har valgt en af fjendens "mænd" som kone. Situationen optrappes yderligere da Kiowa-indianernes nye høvding, Buffalo Horn, prøver at få Pacer med på deres side, i kampen om stjålent teritorie.

Flaming Star er ful af "action" (Western Action), men ikke yderligere fangende. Filmen tegner to meget stereotype billeder af indianerne: Det ene øjeblik er de vilde og ønsker at dræbe alt og alle - og i det næste er de fredelige mennesker der blot ønsker at beholde deres land.
Filmen blander meget sammen i disse typer og det bliver derfor tit svært at få fat i hvem disse indianere i virkeligheden er.

Flaming Star er ok film, der til tider virker meget difus i sin måde at vise forholdet mellem cowboys og indianere. Stilen er ikke gennemført.
Men Elvis sælger, så helt galt går det ikke. Og det er, som sagt før, allerbedst når Elvis gi'r en lille sang med på vejen.

DVD-ugivelsen:
Dette må virkelig være en af de allerværste dvd-udgvivelser jeg længe har set. 3 trailere er det kun blevet til. Og der er ikke én af dem der er særlig gode. Meget skuffende.
Det kan ikke blive til mere end 1 ud af 6 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF-Fox.

Titel: Flaming Star
Original Titel: Flaming Star
Premieredato: 8. april 2003
Instruktør: Don Siegel
Skuespillere: Elvis Presley, Steve Forrest, Barbara Eden, Dolores del Rio, John McIntire (I), Rodolfo Acosta (I), Karl Swenson, Ford Rainey.
Spilletid: 88 min.
Selskab: 20th Century Fox, 2003
Genre: Westernbanner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...