Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Forest Of The Damned

16. februar 2006 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

1 stjerner Skriv en kommentar

Forest Of The Damned  billede

Engle med hugtænder lurer i mørket

Den unge Emilio har netop købt en brugt varevogn og tager en tur ud i Miranda skoven med sine venner. Ude i skoven, når mørket falder på ånder det ligefrem ikke fred og ro. Noget er ude efter dem i mørket – engle! Smukke væsener med hugtænder, som er livsfarlige ved kropskontakt. De unge kommer ud for lidt af hvert ved mørkets frembrud og nogle søger ly i en gammel hytte midt i skoven. Det skulle de aldrig have gjort, for der bor særlingen Stephen. Da han var lille, blev hans forældre dræbt af engle og nu er hævnen, at fange uskyldige mennesker og lade dem blive spist af væsenerne. Folk er overladt til sig selv, at komme ud af misæren i live. I Miranda skoven er natten ung.

Vi har at gøre med en Johannes Roberts instruktion og Roberts er samtidig forfatter af historien. Det var han også på ”Hellbreeder” - en film af samme (horror)-skuffe. Ligesom i Hellbreeder er skuespillet bestemt ikke i topklasse. Her skal nævnes den unge Emilio, som kører sin varevogn ud i skoven. Hans ansigtsudtryk virker fuldstændigt malplacerede i visse situationer. Det er svært at forestille sig, at han lever sig ind i situationen. Det ødelægger stemningen en smule. Emilios irriterende søster, der bare får lov til at plapre løs med brug af klichefyldt sprog, bidrager heller ikke til noget synderligt.

Ligeså vel som Hellbreeder er lyssammensætningen noget spøjs. Der er en enorm overeksponering af lys og det synes at være Roberts's kendetegn, at give sine film disse udtryk. Hvad det er godt for, må stå hen i det uvisse. Det kan virke irriterende i nogle situationer.

Filmen må betegnes til at være gore-genren og har dog nogle gode øjeblikke – hvis man er til den slags. Det er helt sikkert, hvad der skal arbejdes med i fremtiden: en noget bedre dialog mellem skuespillerne og så måske en mere solid historie. Det er desværre sket alt for mange gange, at man har forsøgt at kopiere Fredag d.13, Evil Dead eller Texas Chainsaw Massacre. Få med succes. Der findes kun enkelte originaler derude – i hvert fald som man ville kunne huske. Det er svært at lede efter noget nyt i solen i Forest Of The Damned.

Meget kort kan man sige, at Forest Of The Damned forbliver forglemt et sted ude i skoven.

DVD Ekstra materiale
Udover et trailershow bestående af 2 trailere, byder ekstramaterialet på denne dvd kun på 1 enkelt trailer: Forest Of The Damned trailer.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Forest Of The Damned
Original Titel: Forest Of The Damned
Premieredato: 7. februar 2006
Instruktør: Johannes Roberts
Skuespillere: Nicole Petty, Tom Savini, Shaun Hutson, Dan Van Husen, Daniel Maclagan, Richard Cambridge, Steve hart
Spilletid: 80 min.
Selskab: Gatlin Pictures, Nordisk Film, 2005
Genre: Thriller
Sådan ser engle ud uden hugtænder
Sådan ser engle ud uden hugtænder
Sådan ser de ud med
Sådan ser de ud med


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...