Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bastarden
Bastarden billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Frostbite

5. maj 2006 af Mads Bluhm

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Frostbite billede

Frostbite er intet mindre end en filmisk katastrofe. Den er beviset på, at end ikke nøgne piger og fantastisk snowboarding kan redde end film, hvis alt andet er dårligt.

Billy Wagstaff er blevet optaget på den prestigefyldte snowboardskole i byen med det bizarre navn Schittsville! Her bliver han introduceret til en flok rige og arrogante overklasseidioter, der skal være hans holdkammerater, og en psykopatisk træner, Jaffe, der henter inspiration til træningen på pisterne fra sin karriere som elitesoldat! Før han ved af det, er Billy smidt ud af skolen og på vej ned af den sorte pist i en forseglet affaldsspand! Men hævnen skal blive sød.
Frostbite forsøger at lægge sig op af drengerøvskomedieklassikere som Revenge of the Nerds og Animal House. Men filmen har et cast, hvor ingen er bare den mindste smule sympatiske, og et manuskript, der kunne være skrevet af en 7-årig.¨Intet under at filmen er den rene katastrofe.

På bagsiden af coveret bliver man lovet en fræk og vovet teenage-komedie, og det er simpelthen noget vås. Der er et par bare bryster med i filmen hist og her men ikke nok til, at det på nogen måde kan trække filmoplevelsen op. Der er ganske enkelt intet formildende at sige om denne film, intet hænger sammen, den er skrækkelig forudsigelig, og skuespillet er tåkrummende dårligt. Den allerstørste anke ved filmen er, at den ikke på noget tidspunkt formår at være sjov. Den er ikke engang ufrivillig komisk. Man er lige ved at trække på smilebåndet et par gange, men også kun næsten, og det er bare ikke godt nok, når det er meningen, det skal være en komedie.Der er intet ekstramateriale på denne udgivelse, og det er nok godt det samme. Den eneste positive ting omkring denne film, er at instruktøren nøjes med at plage os i sølle 79 minutter.
Alt i denne film er set før og i alle tilfælde bedre udført, så sammenfattet i en sætning er min anmeldelse af Frostbite: ”Avoid like the plague!”

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Frostbite
Original Titel: Frostbite
Premieredato: 18. april 2004
Instruktør: Jonathan Schwartz
Skuespillere: Adam Grimes, Traci Lords, Carmen Nicole, Peter Jason, Rick Overton
Spilletid: 79 min.
Selskab: American World Pictures, 2006
Genre: Humor
Tryk IKKE her!
Tryk IKKE her!
Hvad laver vi i denne film?!
Hvad laver vi i denne film?!
End ikke disse kan redde filmen...
End ikke disse kan redde filmen...


banner
Overskrift Højre Block
Beautiful Disast...
Saw X
The Creator
Madeleines Paris
Love Life
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Starstruck Sæson...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...