Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Twisters


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Get Over It

27. juli 2001 af Jesper Hintze Vildbrad

1 stjerner Skriv en kommentar

Get Over It billede

Det sker at man bliver den lille et kæresteforhold, når den anden vil videre, som her den smukke Allison. Men Berke er ikke parat endnu, slet ikke....

I det amerikanske high school miljø, begynder livet pludselig at se rigtig rart ud for unge Berke (Ben Foster), da hans drømmepige Allison (Melissa Sagemiller) er interesseret I at komme sammen med ham. Alt går fuldstændig perfekt, og Berke er i den syvende himmel. Og de er nærmest udpeget som skolens perfekte par. Men så var det at Allison ville videre, og her kommer den kompromisløse lidt slikkede boyband fyr ind, som er skolens nye lækre fyr.
Berke render derefter rundt i en elskovssyg rus, plaget af jalouxi, og kan slet ikke forstå noget af det, og slet ikke at måtte afgive hende til den type. Han prøver flere gange at vinde hendes hjerte tilbage i knap så kompromitterende situationer, hvilket kun forværrer situationen. Hans venner Felix (Colin Hanks, Tom Hanks´ søn) og Dennis (Sisqò, kendt hip hopper) prøver at holde ham tilbage, og lede ham over på andre tanker (andre piger). Men det synes som at være en umulig opgave, og sporet fortsætter, idet der på skolen opsættes et stykke fra Shakespeare, “En Skærsommernats Drøm”, og Allison og hendes kæreste går efter hovedrollerne. Berke der spiller på basket ball holdet, holder sig ikke tilbage, selvom det tidsmæssigt ser ud som om at de to ting ikke vil gå helt i spænd med hinanden. Felixs lillesøster Kelly (Kirsten Dunst) føler med Berke og vil gerne hjælpe ham, idet hun også selv vil være med i stykket. Til optagleseprøven hvor den bøssede teaterinstruktør Dr. Desmond Forrest Qates (Martin Short), står Berke uvidende på scenen, og får at vide at han også skal synge. Det går knap så godt, selvfølgelig går boyband fyren rent ind hos instruktøren. Da resultaterne bliver slået op har Allison og kæresten fået hovedrollerne sammen med Kelly, Berke får en statistrolle, og det går bare ned ad bakke.
Kelly begynder at læse sammen med Berke, og langsomt begynder han at slappe lidt mere af, men det er stadig Allison der vibrerer i hans hovede. Da den fjerde hoverolle bliver skadet, får Berke chancen, og så er der lagt op til det endelig slag, foran tusinde beundrende high school forældre.

Filmens instruktør Tommy O´Haver er et forholdvist ubeskrevet blad, dog med et kritikerrost drama bag sig (Billy´s Hollywood Kiss), har det svært i det mere komiske, letbenede underholdning. Det er fortiden meget populært at trække bl.a. Shakespeare ind i film som denne, for ligesom at køeb sig til noget stort. Hovedrollen Berke spillet af Ben Foster virker for overdrevent i sit udtryk, det smitter ikke rigtig af på lærredet, på den sjove måde, som er filmens budskab, at more. Også et indslag med en fuldstændig hormon forstyrret hund, der gnubber sig op af af alt i en evigparringsros, er set før, det virker meget fantasiforladt, at lade elementer af den slags indgå, som den bøssede og krokede spillende Martin Short, det gør det så godt at man lige i første øjenkast har svært ved at genkende ham. Colin Hanks har svært ved at vise familiens blod frem, idet rollen er alt for lille, og sikkert skarpt defineret, som det er i den slags komedier. Filmens store oplevelse er Kirsten Dunst, der også spillede med i den fremragende “The Virgin Suicides” . På trods af hendes kun 19 år, har hun en lang film/TV karriere bag sig. Men det er slet ikke nok til at redde en temmelig miserabel film hjem.

Titel: Get Over It
Original Titel: Get Over It
Premieredato: 27. juli 2001
Instruktør: Tommy O´Haver
Skuespillere: Kirsten Dunst, Ben Foster, Melissa Sagemiller, Sisqò, Shane West, Martin Short.
Spilletid: 87 min.
Selskab: Miramax/2001
Genre: Humor
Link: http://www.alloy.com/getoverit
Berke og venner. Samtaleemne, Allison.
Berke og venner. Samtaleemne, Allison.
Kelly og hendes veninde, måske Berke´s redning.
Kelly og hendes veninde, måske Berke´s redning.
Kelly & Berke læser sammen, det er high school og hormonerne er unge...
Kelly & Berke læser sammen, det er high school og hormonerne er unge...


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...