Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Good Time

16. februar 2018 af Peter Kruse Dam Jensen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Good Time billede

En fantastisk velspillende og helt forandret Robert Pattinson stjæler showet i Safdie-brødrenes intense og visuelt smukke krimithriller, der afviger fra genrens konventionelle virkemidler.

Twilight-filmene blev på godt og ondt Robert Pattinson's startskud til hans skuespillerkarriere. På godt, fordi at han blev et teenageidol og havde hovedrollen i en af de største YA-succeser (Young Adult) nogensinde, som Hollywood senere har kopieret mange gange med "Maze Runner", "Divergent" og den glimrende "Hunger Games"-franchise. Men i særdeleshed også på ondt, da han og resten af Twilight skuespillerholdet blev kritiseret for deres manglende evne til, ja... at spille skuespil. Men Kristen Stewart og Robert Pattinson er afgjort gode skuespillere, hvis de får den rigtige instruktion og det rette manuskript at arbejde med. Kristen Stewart har bevist sit værd i film som "Adventureland" og "Personal Shopper", og Pattinson var god i bl.a. "Remember Me". Men i "Good Time" er han helt og aldeles fantastisk.

På dybt vand
Efter et mindre vellykket bankrøveri er Connie Nikas (Robert Pattinson) på flugt fra politiet. Hans udviklingshæmmede bror, Nick (Ben Safdie), som Connie havde lokket med i røveriet, er blevet fanget af politiet, og efter et voldsomt sammenstød i arresten med nogle større forbrydere er han nu havnet på intensivafdeling på et nærtliggende hospital. Connie må nu sande at han i sandhed, er på dybt vand, og må både forsøge at få sin bror fri af politiets hænder, før det er for sent, samt skaffe nok penge til, at de kan slippe væk fra byen. Det bliver en intens kamp imod tiden, der kan vise sig som Connie og Nicks største fjende.Skuespil i særklasse
"Good Time" er bestemt ikke nogen "Good Time" for de to hovedpersoner. Men for den almene filmelsker, er der rigeligt at elske i denne film. En dejlig original kupfilm, som der i øvrigt ikke er særligt mange af. "Baby Driver" var et glimrende og originalt bud på actiongenren, og "Good Time" er ligeledes helt sin egen. Connie Nikas er bestemt ikke nogen sympatisk fyr, det bliver man ret hurtigt klar over. Han er manipulerende, både over for sin udviklingshæmmede bror og overfor sin kæreste, samt en ung pige, der hjælper ham i skjul for politiet. Men skønt han forsøger at komme komplikationerne i forkøbet, hober de sig op omkring ham, og til sidst er han omringet af alle sine problemer. Robert Pattinson, med afbleget hår, er fantastisk i filmen, og hans maniske blik i øjnene passer perfekt til denne rolle, hvor hver beslutning, som Connie tager, kan få seriøse konsekvenser for ham og hans bror. Scenerne imellem ham og Ben Safdie er meget troværdige, og man tror fuldt og fast på deres intense forhold i filmen. Det er afgjort en karakterdrevet film, og derfor fungerer den så godt, fordi skuespillet er i særklasse.

Hektisk og højt spændingsniveau
Tilmed virker filmen hektisk i sit tempo, og det er utvivlsomt med vilje. Man bliver helt rundtosset af den konstante flugt fra politiet, som Connie er på, og pulsen banker hårdest hen imod slutningen, hvor spændingsniveauet er på sit højeste. Samtidig er filmen visuelt højt begavet. Specielt i en scene efter det fejlslagne bankkup, hvor de to brødre sætter sig ind i deres flugtbil, og en røgbombe, som ligger i tasken med pengene, eksploderer og lyserødt pulver indhyller hele bilen. Filmen bliver ledsaget af et smukt og opfindsomt soundtrack af den amerikanske kunstner med det sjove kunstnernavn, Oneohtrix Point Never, der underbygger den elektriske stemning, som filmen indeholder.

En ren tour de force
I "Good Time" leverer Robert Pattinson en ren tour de force i hovedrollen, men filmen indeholder også mange andre stærke kvaliteter i form af instruktionen, historien og soundtracket, og derfor er det også fortjent, at den blev anerkendt af mange medier, som en af de bedste film i 2017.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
www.midgetentertainment.dk/

Titel: Good Time
Original Titel: Good Time
Premieredato: 2. november 2017
Instruktør: Ben Safdie, Josh Safdie
Skuespillere: Robert Pattinson, Ben Safdie, Jennifer Jason Leigh, Barkhad Abdi, Buddy Duress, Taliah Webster
Spilletid: 99 min.
Selskab: A24, 2017
Genre: Krimi , Thriller
Link: http://www.midgetentertainment.dk/movieview.php?movie_id=953&type=DVD/BLU-RAY


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...