Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Gotham - Sæson 5

20. januar 2020 af Nikolaj Sonqvist

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Gotham - Sæson 5 billede

Kaos eller Penguin!

Den femte og sidste sæson af Gotham tager udgangspunkt i, hvordan Gotham Citys James Gordons forvandling fra ’rookie’ politibetjent til politikommissær, samt hans forhold til Bruge Wayne inden Batmans tilstedeværelse.

Sæson 5 begynder hvor Sæson 4 slap. Gotham City er i kaos og på randen af anarki og efter broerne er blevet bombet, er der ingen hjælp at hente fra fastlandet. Sæsonen er inspireret af tegneseriefortællingerne "Batman: No Man's Land og Batman: Zero Year., hvori vi møder flere velkendte karakterer fra Batman-universet bl.a. Pingvinen, Gækkeren og Catwoman.

Gotham er med egne ord overlagt til sig selv og det er her James Gordon og en håndfuld af hans trofaste betjente skal sørge for at byen ikke bliver totalt kontrolleret af Pingvinen, som arbejder sammen med Gækkeren og alle de andre kriminelle i Gothams mørke afkroge.

Gordon har oprettet et sted for alle de sårede i Gotham og i sæson 5 følger man Gordons kamp for at oprette nogenlunde fred og orden i opholdsstedet ”Haven” alt imens, der bliver dannet alliancer, kun for at stikke hinanden i ryggen. Imens nærmer millitæret sig Gotham for at prøve at opretholde en form for kontrol. Nu er spørgsmålet om disse kan genoprette freden og genvinde byens kontrol. Kaos eller Penguin!

En undertitel på tegneserien den bygger på, hedder ”The subtitle for the season is Legend of the Dark Knight”. Så måske må Gotham vente på Batmans oprejsning?

Man behøver ikke nødvendigvis at være fan af Batman, men man skal dog kende lidt til Batman-universet og nogle gange holde tungen lige i munden, da serien til tider er lidt rodet. Selvom der i sidste ende bliver bundet en knude på sagerne.

Der er kun 12 afsnit i denne sæson og det virker til sidst som om, at det er gået lidt stærkt med at finde på små unødvendige sidehistorier. Serien Gotham – Sæson 5 tegner et godt billede af Gotham City og alle dens mørke sider og karakterer, samt det særlige bånd mellem Gordan og Bruce Wayne. Serien er måske ikke helt tro mod Batman-universet, men man er godt underholdt i denne sidste sæson af Gotham.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Gotham - Sæson 5
Original Titel: Gotham - Season 5
Premieredato: 12. december 2019
Instruktør: Bruno Heller
Skuespillere: Donal Logue, Sean Pertwee, Morena Baccarin, Jessica Lucas, Ben Mckenzie, David Mazouz, Chris Chalk, Erin Richards, Cory Michael Smith, Robin Lord Taylor, Camren Bicondova
Spilletid: 506 min.
Selskab: wentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros., 2019
Genre: Action , Drama , Krimi


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...