Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Grislings store eventyr

18. februar 2004 af Diana Monica Szatanik

4 stjerner Skriv en kommentar

Grislings store eventyr billede

Et eventyr om at være lille, men stor af mod og kærlighed.

Vi er efterhånden vant til at se Peter Plys og hans venner og dem der elsker ham, kan ikke få nok. Nu har Disney formået at lave en ny film – denne gang om den mindre sikre, men stadig dejlige, Grisling.

Som altid er vi i Hundredemeterskoven og vennerne, dog ikke Grisling, er i gang med en snedig plan, hvor de skal lokke en proppet kube med bier i ud. Grisling der sidder i sit hus og tegner, skynder sig hurtigt ud for at hjælpe sine venner.
Han bliver dog hurtigt skuffet, for de behøver ikke hans hjælp – han er jo så lille!
Grædefærdige Grisling forlader sine venner og går på tur i Hundredemeterskoven. Her hjælper han dyr der er mindre end ham selv, men han føler sig stadig svigtet, for der er jo rarest at blive værdsat af sine venner.

Da Plys og de andre ikke kan finde deres lille lyserøde ven, begiver de sig på en farefuldt rejse gennem Hundredemeterskoven. Da de ikke har den fjerneste idé om hvor de skal lede, tager de først til Grislings hus. Her finder de en scrapbog Grisling er ved at lave. Langsomt går det op for dem at denne fyr, faktisk ikke så er så lille igen.

Igennem filmen ser vi tilbage på hvor Grisling har været en helt og hjulpet sine venner. Til deres store overraskelse er det faktisk tit at han er modig. Og nu skal de ikke kunne finde deres ven, men også vise ham, hvor meget de værdsætter ham

Grislings store eventyr er en dejlig og varm film, der som alle andre Peter Plys film, fortæller os om venskab, kærlighed og det at være modig.
Mange af klippene i filmen er desværre taget fra tidligere udgivelser og derfor er der ikke så meget nyt. Men for et barn vil filmen stadig være en fornøjelse – hvilket det også har været for den voksne i dette tilfælde – men lidt Peter Plys-glad skal man da være.

Det er desværre de færreste der formår at lave en ordentlig gang bonusmateriale og det ses igen her i Grislings store eventyr.
Der er 3 menuer i bonus materialet. Du kan vælge imellem:
- Grislings mindebog
- Verden ifølge Grisling
- Syng med på sangene i filmen

I Grislings mindebog skal du lede efter siderne fra hans bog. Du har mulighed for at kigge i 4 forskellige huse og derefter igen inde i huset. Ikke noget der er direkte underholdende. Kommentatoren siger det samme for det meste og der er alt for meget snak.

Verden ifølge Grisling er en lille ”kort film” hvor vi ser hvilke ting Grisling, gennem årene, har lavet. Det er næsten som at se filmen igen, blot kortet ned til 3 min.

Syng med på sangene, ja det siger sig selv. Du har mulighed for at synge med på alle de sange der er med i filmen – der er tekster på.

Bonus materialet får 1 stjerne.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Buena Vista Home Entertainment.

Titel: Grislings store eventyr
Original Titel: Piglet's big movie
Premieredato: 4. februar 2004
Skuespillere:
Spilletid: 72 min.
Selskab: Disney, BVHE, 2003
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...