Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Grøn Koncert 2003

14. august 2003 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Grøn Koncert 2003 billede

Interesserer musikere sig for andet end musik ? Hvordan har de det fx med film?

Det er den 13. juli 2003. Grøn Koncert karavanen er nået til Århus. ON-Z er med bag scenen. Og hvorfor er vi så det? Det er vi selvfølgelig for at finde ud af, om musikere også har en holdning til film. Og lad det være sagt med det samme - det har de. Endda mange forskellige meninger.

Solen bagte fra en næsten skyfri himmel, da ON-Z fik fat i MEW til en lille snak om film. De interesserede sig alle for film, men det var meget sjældent at de kunne følges ad i biografen, eftersom de ikke havde helt samme smag i film. Dog forventede de at de alle skulle se Hulk. Specielt fordi Ang Lee står for instruktionen. Anime-filmene fra Japan stod højt på listen over yndlingsfilm, og også Tiger På Spring, Drage I Skjul var en favorit. Derfor var det naturligt at Hulk-filmen skulle ses.

De næste ofre for ON-Z's nysgerrighed var Banjos Likørstue. De var også begge glade for film, og Simon Jul Jørgensen (alias Kim) nævnte Richard Pryor-film som noget der var værd at se. Den sidste film Simon så i biografen var galla-premieren på Die Another Day - og så i London. Vi var slet ikke misundelige. Jan Elhøj (alias Kenned) glædede sig utrolig meget til Pirates Of The Caribbian. Og Jan, jeg kan godt fortælle dig allerede nu - den er rigtig god.

De sidste ON-Z fik fat i denne varme sommerdag var de lokale Carpark North, og hvad var mere naturligt end at spørge dem om hvad de synes om filmen Midsommer. Der var enighed om at det var en rigtig god film. Det var en dansk gyser af høj klasse. Dog synes Carpark North ikke at den når helt op på siden af Nattevagten, men der skal jo også meget til. Herfra skal der til Carpark North siges at vi her på redaktionen synes at filmens musik også er ret fed.

Det var de musikere som vi kunne få fat på denne søndag. Her fra ON-Z skal der lyde en stor tak til dem alle for at de afsatte lidt tid til en snak som ikke havde noget med musik at gøre.

For resten var musikken på Grøn Koncert også god i år, så det var jo en dejlig sidegevinst :-)banner
Overskrift Højre Block
A Beautiful Life...
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...