Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bamse
Bamse billede

Meter I Sekundet


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Grusomme Mig 3

9. januar 2018 af Peter Kruse Dam Jensen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Grusomme Mig 3 billede

Visuelt smuk og regulært underholdende. Tredje ombæring i Illumination Entertainment's succesfranchise er ikke på samme niveau som de to forrige film, men mindre kan bestemt også gøre det.

I 2010 tog Illumination Entertainment en hvis del af underkroppen på samtlige biografgængere verden over. "Grusomme Mig" var en glædelig overraskelse , både hjertelig morsom, dybfølt og visuelt imponerende - selv holdt op imod nogle af Pixar og Disney's værker. Historien handler om skurken Gru og hans små hjælpere, de nuttede Minions - et øjeblikkeligt salgsobjekt til legetøjskæderne - der drømte om at overtage verden, men som til sidst fik en familie i form af sine tre adoptivdøtre og hans søde kone, Lucy, som han fik i den forrige film i serien. Franske Pierre Coffin, der ligeledes har stået bag de andre film i serien, herunder spin-off'et om titelkaraktererne "Minions" (2015), er igen idémand og instruktør af den tredje film i serien. En farverig, sjov og larmende animationsfilm, som dog mangler noget originalitet og charme.

En stor familie
Gru og Lucy er nu gift og arbejder som hemmelige agenter. Gru bliver dog fyret en dag, da han ikke formår at fange skurken, den skøre Balthazar Bratt, en tidligere barnestjerne i et glemt tv-program. Som konsekvens af dette siger Lucy også op for at støtte sin mand. Triste og skuffede, må de skånsomt forsøge at forklare deres tre adoptivbørn, at de begge er blevet fyret. Oveni det hele, skal Gru samtidig forholde sig til sin hidtidige ukendte tvillingebror, den mere optimistiske Dru, der inviterer hele familien til hans hjem for at kunne genforenes ordentligt med Gru. Men skurken Balthazar Bratt lurer i kulissen, samt Gru's brændende ønske om at fange ham, koste hvad det vil.En skurk i forandring
Steve Carell er stadig glimrende i rollen som Gru, og nu også Dru, med sin sjove accent og bløde klang. Gru ligner stadig en skurk, men det er tydeligt, at han forsøger at ændre sig konstant for sin families skyld. Noget filmen flot og bevægende fanger i undertonerne. Den nye skurk, Balthazar Bratt (Trey Parker), er ganske morsom og hysterisk, og hans hævntørst imod Hollywood for at aflyse hans tv-show, er vel sådan samtlige "Firefly" fans følte, da deres favoritserie blev taget af tv-programmet. Men selvom filmen langt hen ad vejen er underholdende, er der desværre også tendenser til, at det bliver alt for larmende og overgearet, og på den måde mister "Grusomme Mig 3" noget af sin sjæl. Bl.a. fordi de små Minions ikke er specielt sjove længere. De er blot et irriterende sideplot, filmen egentlig sagtens kunne være foruden. Og grundtonen i filmen, den med at familien er det vigtigste i verden, bliver overdøvet af nogle knap så skarpe og uopfindsomme jokes. Der hvor filmen lykkedes med sin humor, er klart i scenerne imellem Dru og Gru, eller Steve Carell og Steve Carell. Filmen er dog en udsøgt fornøjelse at se på. Et bombardement af flotte farver, og en verden, der er imponerende detaljeret designet - og her taler jeg, uden at ryste på hånden, helt på højde med Disney og Pixar's produktioner.

Klart underholdende
Overordnet set er "Grusomme Mig 3" dog klart underholdende. Men når nu det tilsyneladende er begyndt at svinge lidt i kvaliteten siden den første udkom, så kan man altid håbe, at producenterne holder sig til at udgive den fjerde, som kommer på et tidspunkt ude i fremtiden.

Ekstramateriale - 4/6 stjerner

Ekstramaterialet består bl.a. af en lille, charmerende kortfilm, "The Secret Life of Kyle", om hunden Kyle, der kæmper for at få opmærksomhed fra en flot puddel. Derudover er der nogle meget(!) korte og ret skuffende kortfilm og deleted scenes med Gru's børn og de små Minions. På plussiden får vi nogle interessante og sjove indblik i Gru og filmens andre karakterer via skuespillerne, hvor de kommenterer på bl.a. karakterernes udvikling igennem filmene. Derudover er der den obligatoriske "The Making of", hvor store dele af filmholdet reflekterer over filmen og seriens udvikling. Generelt set er der kælet for detaljen, og der skulle være mere end rigeligt af ekstramateriale for de små i familien at gå i gang med, når filmen er færdig.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

www.universalpictures.dk

Titel: Grusomme Mig 3
Original Titel: Despicable Me 3
Premieredato: 16. november 2017
Instruktør: Pierre Coffin, Kyle Balda
Skuespillere: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Nev Scharrel, Pierre Coffin, Steve Coogan, Jenny Slate, Julie Andrews
Spilletid: 90 min.
Selskab: Universal Pictures, Illumination Entertainment, 2018
Genre: Humor , Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.uip.dk/taxonomy/term/1315
banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...