Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jojo Rabbit
Jojo Rabbit billede

Kollision
Knives Out - Var...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Gun Woman.

7. september 2014 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Gun Woman. billede

Bag på DVD coveret til Gun Woman står der: “Blodig, Trashy underholdning”. Blodig det er den. Trashy er den til dels også, men det kniber desværre med underholdningsværdien i denne Japanske lowbudget action film, der lover ”guld og grønne skove”, men desværre indløser meget lidt af det.

En meget klog og temmelig gal professor ønsker hævn over mordet på sin hustru, og planlægger en vanvittig hævnaktion. Manden der har dræbt hans familie er ligeledes bindegal, og bliver beskyttet af utallige vagter i et topsikret skjulested. Professorens plan går ud på at han vil træne en forhutlede junkie tøs til at blive en nådesløs og næsten fjernstyret snigmorder. Han opererer en pistol ind i hendes krop, og når hun så er blevet smuglet ind i bygningen, skal hun åbne sig selv og tage pistolen ud. Hun har nu 22 min. til at slå sit mål ihjel, inden hun forbløder. En sindssyg mission tager sin begyndelse.

Japansk film har de sidste år leveret et hav af film hvor blodet sprøjter i fontæner og kropsdele flyver frit igennem luften. En af de bedre hedder The Machine Girl, og er lavet af instruktøren Noboru Iguchi. The Machine Girl var da den kom i 2008, med til at sætte nye standarter for moderne Japanske splatterfilm, og sidenhen er der væltet ultra splattede produktioner frem fra Japan. Hovedrollen i The Machine Girl blev spillet af den unge pige Asami, og hun blev straks ophøjet til kultidol verden over. Asami spiller også hovedrollen i Gun Woman, og hun er bestemt et glædeligt gensyn, og det er helt sikkert ikke hendes skyld, at filmen er knapt så underholdende som den burde være. Hun gør hendes scener godt, og specielt de sidste 10 min. hvor hun helt nøgen og indsmurt i blod fra top til tå udfører sin sindssyge mission til UG. Man glemmer sent de fantastiske slowmotion scener, hvor hun kaster sig igennem luften imens hun pløkker onde skurke ned.

Desværre er resten af Gun Woman en rigtig kedelig omgang, der skifter imellem at se rigtig lækker ud, for i næste scene at ligne noget der er billigt og hurtigt skudt på en mobil telefon. Heldigvis er der nogle fine sminkeeffekter og filmblodet flyder smukt og rødt i litervis fra Asamis åbne sår, imens hun graver pistol delene ud fra hendes krop, og efterfølgende samler dem (det ekstra magasin har hun oppe i skridtet).

Gun Woman bærer præg af, at man havde en rigtig god ide med en gal professor der operer en pistol ind i en snigmorder, hvorefter hun skal udfører sin mission inden hun forbløder. Det er en god ide, men desværre har der ikke været andre gode ideer til at bakke den op. Der er påklistret en lidt tung rammehistorie og ellers en masse ligegyldige scener, der trækker hele underholdningsværdien ud af filmen, og når man ser det færdige resultat, er det stadigvæk kun grundideen med snigmords missionen sidst i filmen der holder vand.

Er man fan af Asami og den nye Japanske splatterbølge kan det bestemt anbefales at se Gun Woman. Men vær forberedt på at slem skuffelse kan opstå.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af en lang række mini programmer der omhandler tilblivelsen af filmen. Desuden er der lidt trailers for Gun Woman og interviews med folkene for og bag produktionen.
Billedet er flot overført til DVD og lyden kan nydes i Japansk Dolby Digital 5.1.
Det er muligt at se Gun Woman med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Gun Woman.
Original Titel: Nyotaiju Gun Woman.
Premieredato: 7. september 2014
Instruktør: Kurando Mitsutake.
Skuespillere: Asami, Dean F, Simone, Kairi Narita.
Spilletid: 83 min.
Selskab: 2013
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Black Christmas
Jojo Rabbit
Dark Waters
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at DannemoraKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...