Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Halloween: Resurrection (DVD)

17. maj 2003 af Steffen Damkjær Moestrup

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Halloween: Resurrection (DVD) billede

Big Brother tilsat massemord. Resultat: en ikke synderlig god film.

Ja, så er vi nået til den ottende Halloween film. De fleste havde nok forestillet sig, at syveren var den sidste, i og med at Michael Myers jo rent faktisk blev dræbt i denne. Men ak, massemordere forgår ikke så let, og på film er det jo ikke ensbetydende med, at noget er væk, blot fordi det (måske) er blevet dræbt.

I denne film er settet ren Big Brother online. 6 unge high school’ere kommer med i en tv-leg arrangeret af firmaet Dangertainment. De skal overnatte i Michael Myers barndomshjem på selveste Halloween. Producerne har linet en masse uhyggeligheder op, men det havde de ikke behøvet for selveste Michael Myers er selvfølgelig stadig i huset.

Det er Rick Rosenthal som har instrueret. Han stod også bag Halloween II tilbage i 1981. Hvor de tidligere film var uhyggelige, er denne 8’er mest af alt en teenagekomedie lidt a la American Pie og Scary Movie. Ironien er kørt så langt ud, at det hverken er sjovt og da slet ikke spooky. Bevares det giver et sæt i en nu og da, men det er nødvendigt at kræve mere af en god gyserfilm. Den skal være intelligent og velkomponeret. Det kan man slet ikke beskylde Halloween: Resurrection for at være. Enkelte scener fungerer, især dem hvor man ser handlingen gennem web cams, det giver en lidt Blair Witch-agtigt effekt. Men i det store og hele må man virkelig håbe, at det nu for alvor er slut med Halloween-filmene.

Ekstramateriale:

Der er en imponerende mængde ekstramateriale. Udover det sædvanlige scene selection, trailers og photo gallery er der flere specielle features. Der er fraklippede scener og hele tre alternative slutninger. Der er cast overview og så er der adskilligere små dokumentarer. En dokumentar er helliget en tur med Jamie Lee Curtis på settet. En anden handler om den specielle Head Cam-teknik, som bruges til scenerne inde i huset. Derudover er der mulighed for at se nogle scener mens man har storyboardet, der vises. Det er ret skægt at se hvor stor forskel der er på tegnebrættet og så den endelige film. Endelig er der interviews med Jamie Lee Curtis, Busta Rhymes og Bianca Kajlich plus et kommentarspor med instruktøren.

Jeg vil give fire stjerner til ekstramaterialet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Scanbox.

Titel: Halloween: Resurrection
Original Titel: Halloween: Resurrection
Premieredato: 19. maj 2003
Instruktør: Rick Rosenthal
Skuespillere: Jamie Lee Curtis, Brad Loree, Busta Rhymes, Bianca Kajlich, Tyra Banks, Sean Patrick Thomas
Spilletid: 86 min.
Selskab: Angel film, scanbox, 2003
Genre: Gyser
Link: http://www.halloweenmovies.com/site/resurrection.htm

banner
Overskrift Højre Block
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
Udvandrerne
Farvel hr. Haffmann
BeskytterenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...