Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Han er bare ikke vild med dig

17. juni 2009 af Helle Perrier

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Han er bare ikke vild med dig billede

Romantisk komedie med lang række af stjerneskuespillere

Forholdet mellem mænd og kvinder er et evigtgyldigt tema. Det blev for en del år siden postuleret at kønnene kom fra forskellige planeter, og det virker da også troværdigt, når det tilsyneladende er så næsten umuligt at forstå, hvad det andet køn forsøger at kommunikere til en.

I Han er bare ikke vild med dig følger vi en række kvinder og mænd i 20’erne og 30’erne, der er forbundne på forskellige måder. Det er naturligvis kærlighedslivet, det handler om, og her går det meste galt før det kan gå godt. Vi følger parret hvor hun vil giftes og han bare er tilfreds med at bo sammen på syvende år. Parret der har været gift siden skolen, hvor han kaster sig ud i en affære med en yngre og mere spændende kvinde end hende han har gående derhjemme. Singlepigen, der bare ikke kan forstå hvorfor de dersens fyre aldrig ringer tilbage efter første date, den afstumpede mand og kvinden der forsøger at cyberdate.

Det er alt sammen velkendt, og har man nogensinde beskæftiget sig med det andet køn i romantisk henseende, så vil meget af det sikkert virke velkendt. Filmen er baseret på en bog skrevet af nogle af Sex and the City forfatterne, og vi husker jo episoden fra den serie hvor det går op for Miranda, at hvis fyren ikke ringer tilbage, ja, så er han just not that into you.
Denne film har dog slet ikke noget af Sex and the City’s gåpåmod og forsøg på at vise noget, der måske er lidt mere pågående end blot de sædvanlige gnidninger, der opstår i et forhold.
Han er bare ike vild med dig har især solgt sig selv på et imponerende cast med skuespillere som Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Ben Affleck og Drew Barrymore, men formår ikke at blive mere end højst moderat underholdende.
Blot fordi noget får prædikatet tøsefilm, og man derfor forventer at alle kvinder og piger tager deres bedste veninde i hånden og går ind og nikker samstemmende og fniser i de to timer filmen varer, behøver man jo ikke give køb på kvalitet.

Der er gode elementer i filmen, og heldigvis ikke så få, men generelt er det en langsommelig affære, der viser et noget unuanceret portræt af en række personer, vi aldrig helt kommer tæt på. Bedst er Ginnifer Goodwin, der i rollen som singlepigen helt klart lyser op blandt stjernerne.

Scanbox.

Titel: He's just no that into you
Original Titel: He's just no that into you
Premieredato: 9. juni 2009
Instruktør: Ken Kwapis
Skuespillere: Drew Barrymore, Ben Affleck, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin
Spilletid: 123 min.
Selskab: New Line Cinema, Scanbox, 2009
Genre: Romantik


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...