Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

HBO Nordic bliver til HBO Max fra d.26.otkober

24. oktober 2021 af Maria Bjerregaard Skriv en kommentar

HBO Nordic bliver til HBO Max fra d.26.otkober  billede

Til et pressemøde på D’Angleterre d. 8.oktober blev det afsløret, hvordan denne nye streamingtjeneste kommer til det danske marked, og hvilke nye muligheder og ikke mindst produktionsværdi, tjenesten giver.

Hvis man er vild med serier såsom ”Game of Thrones”, ”Succession”, ”Venner” og ”Sex and the City”, ja – så findes disse skønheder fortsat. Det bliver blot på HBO Max i stedet for HBO Nordic, som blandt også åbner op for flere film – og tv-produktioner.

Fra d. 26. oktober opgraderer streamingtjenesten sit indhold, og det har betydning for en stor del lande i Europa inklusiv Danmark. Det bliver med en større indholdsværdi, da HBO Max både kommer til at rumme Warner Bros., HBO Originals, DC og Cartoon Networks.

Som fortalt til præsentationen, vil HBO Max meget gerne være mere familieorienteret end før, og derfor bliver der vist nye tiltag. Værd at bemærke, er det nye eksklusive 45 dages vindue for Warner Bros. Film. Dvs. at man 45 dage efterfølgende en filmpremiere kan se filmen på fra sit hjem via streamingtjenesten. Om det i det længere løb bliver en gevinst for biografindustrien, må tiden vise.

Alt dette indhold kan ses for 79 kr. om måneden, hvilket er en prisnedsætning i forhold til de nuværende 99 kr. Er man allerede HBO-kunde, bliver man automatisk rykket med hen til HBO Max – så ingen grund til bekymring!

Der blev også løftet sløret for nyere produktioner, hvor der b.la. blev vist klip fra den nye ”Peacemaker” serie med John Cena og ikke mindst den dansk produceret serie ”Kamikaze”, som får premiere her d.14.november.


banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...