Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson
Jagtsæson billede

Dronningen
Avengers: Endgame
Mugge & Vejfesten
Rambo: Last Blood
Us
Ad Astra
Pokémin Detectiv...
After


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

He´s The Girl

10. august 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

He´s The Girl billede

To modsætninger bytter krop i denne amerikanske teenage slap sticker, en pige og en dreng, der ikke kan udstå hinanden.

To naboer, den fine intellektuelle Nell (Samaire Armstrong), der sigter mod Yale, ikke uden pres fra forældrene Katherine (Sherry Miller) og Ted (Robert Joy). Woody Deane (Kevin Zeger), er den unge mand, der bor overfor, med et sigte mod den professionelle amerikanske fodbold, piger, øl, fester o.l.
To ubegribelige størrelser, der intet har tilfældes, bortset fra at de er naboer, og går på samme college og i samme klasse.
En dag har selv samme klasse en ekskursion, et påtvungen museums besøg. Læreren tvinger Nell og Stan sammen til gruppearbejde. Det udløser endnu et skænderi for en ældgammel aztekisk statue, som bidrager med en røg der indhyller de to kamphaner.
Det umulige er sket, de har byttet krop, således at Nell hver morgen vågner op til en pinlig standerrejsning i pyjamasbukserne. Det må så konkluderes at det ikke er et mental anliggende for Woody. Og ligeledes er morgenmadsseancen med hans forældre Stan (Maury Chaykin) og Della (Sharon Osbourne), et broget cirkus, med kød på bordet, til Nells store ubehag.
Men det værste er at de forbyttet i hinandens kroppe, nu har store mål foran sig, og Nell skal spille Woody´s hidtil vigtigste kamp. Woody må for Nell præstere det ypperste til interviewet med inspektøren for Yale, for at klare optagelsen.
Den umulige mission kræver både held, og at de kan forene deres forskelligheder.

Lige ud ad landevejen fortælling af instruktøren Nick Hurran, som er mest kendt for ungdoms hittet ”Virtual Sexuality” (1999), køre lidt i samme rille i denne ”He´s The Girl”. Der er frisk energi som genren er garant for, men klichéerne tager over som filmen ruller. Musikken er bestemt over middel, ligesom billedsiden. Hovedpersonerne Samaire Armstrong (Nell) og Kevin Zegers (Woody) supplere hinanden godt, også forvandlingen, hvor de overtager den andens karakter. Sharon Osbourne lyser op med en helt særegen energi.
Der er for mange kedelige stereotyper, som er set før, eksempelvis de to hovedpersoners familier, hvor den ene fremstilles som næsten degeneret, den anden familie styret af moren er ekstraordinær fine i betrækket. Filmen har dog sine gode stunder, med små angreb på smilebåndet. En yngre generation vil sikkert modtage flere angreb, i denne meget middelmådige men også undervejs underholdende komedie.

Ekstra materialet består af trailers, og en lille featurette på 6 minutter, der går om bag kameraet, hvor selveste Elton John udtaler så om filmens kvalitet! Overraskende for genren er der ingen fraklippede scener.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Scanbox.

Titel: He´s The Girl
Original Titel: It´s A Boy Girl Thing
Premieredato: 17. juni 2008
Instruktør: Nick Hurran
Skuespillere: Samaire Armstrong, Kevin Zegers, Sherry Miller, Robert Joy, Sharon Osbourne, Maury Chaykin
Spilletid: 92 min.
Selskab: Rocket pictures/Scion Films/2006
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Krigsfotografen
Rambo:Last Blood
Ad Astra
True Detective -...
A Dog's Way Home
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge HænderKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...