Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Heights

10. juli 2006 af Ole Jessen Hansen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Heights billede

Flot voksenfilm om at tage ansvaret og beslutninger ud fra sine handlinger på mindre end 24 timer. Glenn Close brillerer.

Diana (Glenn Close) er en stor og respekteret skuespillerinde med speciale i Shakespeare. Hun møder den unge talentfulde skuespiller Alec (Jesse Bradford) til en audition, og bliver straks interesseret i ham. Han er fascineret af den mere erfarne kvinde, og bliver inviteret til en fest holdt af Diana. Hun vil gerne have en beundrer med til festen, da hendes mand, har en affære med en langt yngre skuespillerinde, hvilket alle ved, men Diana benægter. Alec er overbo til Diana´s datter Isabel (Elizabeth Banks). Hun er fotograf og har store planer med sin karriere, men et bryllup med Jonathan (James Marsden) står i vejen for hendes planer. Hun bliver tilbudt et job som fotograf på en stor avis, men jobbet kræver at hun tager et halvt år til Europa. Det vil ikke passe ind i Jonathans planer, som er meget opsat på det kommende bryllup. Han bliver kontaktet af Peter (John Light) som en en free-lance journalist der har fået et journalist job på Vanity Fair. Han skal beskrive en kendt mandlig fotografs forhold til sine unge elskere, som der er en udstilling med i New York. Blandt andet Jonathan. En hemmelighed Jonathan gerne vil holde for sig selv, og specielt svigermoderen Diana, som ikke syntes at det kommende bryllup, er en god ide. Men det er ikke den eneste hemmelighed som Jonathan har….

”Heights” er en glimrende voksenfilm, som er bygget op over et skuespil lavet af Amy Fox. Den er instrueret af Chris Terrio, som en et nyt talent. Filmens opbygning fik mig til at tænke på film som ”Crash” og ”Short cuts”. Film der har det tilfælles at alle karakterer i filmen har en forbindelse til hinanden, på en eller anden måde uden at vide det. Her er der det specielle ved filmen, at den foregår i løbet af 24 timer, og alle karaktererne bliver tvunget til at tage en beslutning, der forandrer deres liv.

Filmen foregår i et meget stille og roligt tempo, hvilket er en styrke i denne film. Man får tid til at leve sig ind i karaktererne og deres problemer.

Den eneste rigtigt kendte person i filmen er Glenn Close, der spiller som hun plejer, nemlig forrygende. Hun er en karakterskuespiller af guds nåde. Hun bliver fulgt af en række unge skuespillere, som kan få deres gennembrud snart. Læg især mærke til kæresteparret, spillet af Elizabeth Banks og James Marsden. Begge har spillet med i et par store film allerede. Elizabeth Banks i blandt andet ”Seabiscuit” og ”Catch me if you can” mens James Marsden nok er mest kendt som figuren Cyclobs i X-men 1,2 og 3.

Se filmen alene eller sammen med din kæreste, hvis I er over 25.

Det eneste ekstramateriale på denne dvd er en trailer, så 1 stjerne ud af 6 mulige. Det kunne ellers være spændende at høre lidt om skuespillet, der lå til baggrund for denne film.

Filmen er venligst stillet til rådighed af

Sandrew Metronome.

Titel: Heights
Original Titel: Heights
Premieredato: 11. juli 2006
Instruktør: Chris Terrio
Skuespillere: Glenn Close, Elizabeth Banks, James Marsden.
Spilletid: 98 min.
Selskab: Merchant Ivory,Sandrew Metronome, 2004
Genre: Drama
Isabel og Jonathan
Isabel og Jonathan
Diana og hendes instruktør på teatret.
Diana og hendes instruktør på teatret.
Alec
Alec


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...