Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Hollywood Cops

28. august 2003 af Diana Monica Szatanik

3 stjerner Skriv en kommentar

Hollywood Cops billede

Et mord skal opklares, men hvordan skal det kunne gøres når ens makker tænker mere på kvinder, yoga og sin evige søgen efter et liv som skuespiller?

Joe Gavilan (Harrison Ford) er på toppen af hans karriere, men hans privatliv er ikke noget at prale af. Hans dårlige humør får ham til at have en kort lunte og da han bliver sat på en mordsag sammen med den meget yngre K.C. Halden (Josh Hartnett) bliver hans tålmodighed sat på en ekstra prøve.

En rap-gruppe er blevet skudt til en koncert og selv om der var mange vidner, kan ingen af dem give nogen spor. Og det at de står på bar bund får Joes humør til at falde.

Tiden ser ud til at stå stille, men alligevel går der ikke længe før de kommer på sporet af en pladeselskabsejer ved navn Antoine Sartain (Isaiah Washington). Han er kendt for beskidte kneb hvis hans musikere forsøger at bryde deres kontrakt.
Han benægter selvfølgelig alt.
Men pludselig begynder puzzlespillet at falde på plads. Og måske vil opklaringen ikke kun løse et mord, men to, for ham der dræbte K.C’s far mangler stadig at blive fundet!
Nu er det ikke længere en sag, men en kamp for retfærdig og hævn over den mand der tog hans fars liv.

Hollywood Cops er en action/komedie som prøver at lave en nogen lunde seriøs film, hvilket også lykkes til en vis grænse.
Selve historien holder vand, godt at se lidt alvor med humor. Men når Harrison Ford kommer cyklende på en lyserød pigecykel med balloner efter sig, har den nået grænsen til plat. Det er selvfølgelig ikke noget der ødelægger filmen, men det er et minus!

Harrison Ford er ved at blive gammel, eller retter sagt – Han er gammel! Han er dog stadig en udmærket skuespiller. Det er dog lidt underligt at skulle se ham i den her slags roller. Han plejer altid at spille den seriøse mand eller helten der redder dagen.
Men han skal alligevel have lidt ros.

Foruden det, viser Josh Hartnett at han kan have andre roller end babemagneten i utallige teenagefilm. Det klæder ham at være med i film som denne. Hans præsentation i ”Black Hawk Down” var SUPER! Og i Hollywood Cops, formår han igen at vise os at han godt kan finde ud at være andet end lækre Josh Hartnett.

Ron Shelton, instruktør, er ikke en af de allerkendeste i Hollywood. Har tidligere lavet kendte film som ”White men can’t Jump” og den nye ”Bad Boys II”

Titel: Hollywood Cops
Original Titel: Hollywood Homicide
Premieredato: 29. august 2003
Instruktør: Ron Shelton
Skuespillere: Harrison Ford, Josh Hartnett, Keith David, Martin Landau, Lena Olin, Bruce Greenwood
Spilletid: 0 min.
Selskab: Columbia Pictures ,SF-Film, 2003
Genre: Humor
Han skulle lige med, Harrison Ford på en pink pigecykel!
Han skulle lige med, Harrison Ford på en pink pigecykel!


banner
Overskrift Højre Block
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...
Sygeplejersken (...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...