Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Hotel Transylvania 3 - A Monster Vacation

21. december 2018 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Hotel Transylvania 3 - A Monster Vacation billede

Mørkets monstre tager på sommerferie og det går ikke stille af sig. Underholdende for børnene, men kigger du med som voksen, så vil du nok finde det samlede indtryk lettere anstrengende.

Monstrene er tilbage for fuld udblæsning. Tredje omgang Hotel Transylvania foregår ny ikke meget på hotellet, men dog i form af en flydende feriecruiser. Monstrene er nemlig blevet frygtelig trætte af at være jagtet vild af Abraham Van Helsing, og de trænger ganske enkelt til at slappe af. Det sker ombord på et ordentligt skib med overdådig luksus. Monstrene får selvfølgelig viklet sig ind i noget af et eventyr, og ikke mindst Drac som falder pladask for skibets kaptajn Ericka. Kærlighed gør som sagt blind, for ingen aner uråd i forhold til hvad Ericka gemmer i cruiserens skrog.

Der er skruet op for charmen, og varulvene, mumien og den usynlige mand havner i adskillige akavede situationer undervejs. Der er tænkt mange tanker for at retfærdiggøre alle medvirkendes deltagelse i løjerne, og langt de fleste idéer går rent hjem. Dog ville det være en hån at kalde Hotel Transylvania 3 for seriens bedste, for det er den ikke. I stedet får man en fin afrunding på trilogien, for det forventer jeg at det forbliver. Uden at afsløre for meget, så løses alle ender op og alle figurer går en lykkelig fremtid i møde, og dermed kan jeg ikke lige spotte en oplagt 4’er med det første.

Hotel Transylvania 3 vil helt sikkert henrykke børneflokken, og er et passende break til alt hvad de stoppes med for tiden af sne og julemænd. Dog kan man som voksen godt tillade sig at kigge på tingene med lidt mere kritiske briller. Jeg vil påstå at filmen dog er for lang. Selvom der er gang i sagerne, så er enkelte ting også postuleret sjovt, som amerikanerne elsker det. Det bliver et eller andet sted overgearet og fluffy i forhold til filmens kernehistorie, og bananskrælshumoren pumpes op på 2000 omdrejninger i minuttet. Tilforladeligt måske, men også dræbende for den samlede filmoplevelse. Jeg ender derfor på en halvlunken 3’er til denne 3’er.

Bonusmaterialet byder bl.a. på et par kortfilm fra monster-universet, et par sange som du kan synge med på, en featurette som kigger bagom kameraet samt en video om hvordan du sminker dig som figurerne fra Hotel Transylvania 3. Dette og meget mere giver de yngste seere adskillige muligheder for at dykke endnu længere ned i universet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Hotel Transylvania 3 - A Monster Vacation
Original Titel: Hotel Transylvania 3 - A Monster Vacation
Premieredato: 22. november 2018
Instruktør: Genndy Tartakovsky
Skuespillere: Adam Sandler, Adam Samberg, Jim Gaffigan, Fran Drescher, Steve Buscemi, Selena Gomez, Mel Brooks, Molly Shannon, Kevin James, James Spade, Keegan-Michael Key, Kathryn Hahn
Spilletid: 97 min.
Selskab: Sony Pictures Animation, 2018
Genre: Tegne- og animationsfilm
banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...