Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bastarden
Bastarden billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

How I Met Your Mother- Sæson 9

27. oktober 2014 af Elsebeth Frederiksen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Nu får vi endelig at vide, hvem moderen er.

Det er en af de serier, hvor det vist ikke er nødvendigt for mig at forklare, hvad det handler om. Serien minder meget om ”Venner”, som også foregår i New York og følger en gruppe venner på godt og ondt.

Ted Mosby er den, der fortæller historien og det er ham, der skal finde moderen til de børn, man engang imellem ser som store siddende i en sofa. Det er dog Barney Stinson (spillet af Neil Patrick Harris) og Robin, som er hovedpersonerne i denne sæson.
De skal nemlig, efter at Barney, ifølge sig selv, har været i seng med over 250 kvinder og besluttet, at den han helst vil i seng med resten af livet, er Robin.
Hele sidste sæson handler om forberedelserne til dette bryllup og hvad der sker i tiden lige efter. Hvordan Marshall og Lilys søn Marvin bliver smidt af flyet og bliver nødt til at lave en uheldig alliance med kvinden, som var skyld i at han blev smidt af flyet for at komme frem. Marshall har fået tilbudt job som dommer, som han har accepteret, men ikke har sagt det til Lily.

Robin har lidt problemer med Barneys mor, som ikke rigtigt vil acceptere, hvem hun er og det giver nogle konfrontationer. Her viser Barney sig endelig, som en betænksom amdn og en, som virkelig godt kan elske en kvinde og ikke bare vil i seng med hende. Det er dejligt at se denne side af Barney, selvom skørtejægeren Barney også har været elskelig og det, man længe har kendt ham for.

De fleste har nok alligevel ønsket, at han endeligt fandt den eneste ene i stedet for at score til højre og venstre.

Serien er supersjov, men det er vist alligevel godt, at den ender. Efter 9 sæsoner er der grænser for, hvor meget mere humor man kan presse ud af samme koncept. Dem, der ikke har set slutningen, skal ikke få en afsløring af den nu, men den er af mange anset som kontroversiel og hvis man følger forskellige fora på nettet er folk både chokerede og skuffede. Det er svært at finde en ordentligt slutning til en serie, og der er altid folk, som vil være skuffede.

Jeg synes det er meget lang tid at bruge på optakten til et bryllup, som måske ikke er så vigtigt, afslutningen taget i betragtning.
Men den sidste sæson bruges også på at binde, de fleste, løse ender sammen. Ligesom den også gjorde i ”Venner” så der er flere lighedspunkter.

Sæsonen er for lang og der kan være langt mellem de sjove replikker, den er ikke virkelig sjov, men den har alligevel en kombination og søde øjeblikke og latter til at trække den i land.

Så tak for alt, Barney, Lily, Robin, Ted og Marshall, vi har haft det sjovt.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: How I Met Your Mother - Sæson 9
Original Titel: How I Met Your Mother
Premieredato: 23. oktober 2014
Instruktør: Pamela Fryman
Skuespillere: Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Jason Segel, Josh Radnor, Neil Patrick Harris
Spilletid: 522 min.
Selskab: 2014
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Beautiful Disast...
Saw X
The Creator
Madeleines Paris
Love Life
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Starstruck Sæson...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...