Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

I hate Valentin's day

23. februar 2010 af Randi Bjerg

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

I hate Valentin's day billede

When the love is gone, its time to move on

I hate Valentine's Day

I hate Valentine’s Day er en romantisk komedie om at have luret hvordan dating systemet fungerer.

Genevieve har regnet den ud synes hun selv. Hun har opfundet et system hvor hun altid er på max 5 dates med en mand inden hun gør det forbi. På den måde når det aldrig at blive til at forhold og kan derfor ikke gå galt.
”When the romace is gone, its time to move on”

Ifølge hende skal møderne følge et helt bestemt mønster:

1. date: åndeløs flirteri
2. date: sommerfugle i maven
3. date: eventyrlig date
4. vær sjov og fantastisk
5. den bedste date nogen siden

Genevieve elsker sit liv, sit job og sin status som single. Hun arbejder i en blomsterbutik og nyder at hjælpe folk med at finde de rette blomster til den rette anledning. Filmen starter dagen før Valentins dag, og Genevieve glæder sig, hun elsker det kærlighedsbudskab blomster sender.

En dag kommer en mand ind i butikken. Han har købt en restaurant. (som er forbandet – det lykkes aldrig noget at drive den med overskud) og kigger ind forbi butikken for at hilse på nabolaget og finde en blomst til sin kæreste til Valentins dag.
Der er en tydelig kemi mellem de to fra første øjekast og da det med kæresten går over, tager Greg chancen med Genevieves 5 dates system, da han her ikke kan blive dumpet.
Herefter begynder kurtiseringen og de forskellige dates tager sin form, men det kan være svært at tælle ting 5, og nogle gange er det rigtig dumt at skulle følge sine egne regler.

I hate Valentines Day er en film om at date og om at være single, men den udvikler et positivt blik på at være i et forhold, hvilket er sjældent for romantiske komedier, der oftest fokuserer på den første kærlighed og hele suset.

Filmen er et glædeligt gensyn med Nia Vardalos og John Corbett fra My Big Fat Greek Wedding. Man kan se de begge er blevet ældre. Personligt synes jeg de er mere dynamiske i Greek Wedding, men de er bestemt også søde her.
Filmen har mange søde og finurlige biroller, som de to bøsser som også arbejder i blomsterbutikken og hele Genevieve venneflok, som på den ene eller anden måde er meget desperate i deres søgen efter kærlighed.

Har man lyst til at se en lidt anderledes romantisk komedie er dette en god mulighed, den er ikke sukkersød og tårefremkaldende, men har et god balance mellem filmens romantik og virkelighedens problemer med at få tingene til at blive som vi gerne vil have dem.

Warner Home Video.

Titel: I hate Valentine's Day
Original Titel: I hate Valentine's Day
Premieredato: 9. februar 2010
Instruktør: Nia Vardalos
Skuespillere: Nia Vardalos, John Corbett, Stephen Guarino, Amir Arison, Zoe Kazan, Gary Wilmes, Mike Starr, Jason Mantzoukas, Judah Friedlander, Rachel Dratch
Spilletid: 98 min.
Selskab: Metronome, 2009
Genre: Romantik





banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...