Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

In Darkness We Fall.

20. november 2014 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar

In Darkness We Fall. billede

5 venner er på løssluppen ferie sammen. Under en ekspedition ind i en underjordisk grotte fare de vild, og sult og desperation tvinger dem til at gøre umenneskelige ting. Spansk horror der bestemt er et kig værd, men desværre aldrig formår at blive rigtig spændende.

En ferie ender katastrofalt da 5 venner går for langt ind i en underjordisk grotte, som de opdager ved en tilfældighed. Ferien skulle egentligt bestå af øl, joints og lidt uforpligtende sex. Men idyllen går af arrangementet, da de pludselig er fanget i den mørke grotte. De har hverken vand eller mad med sig. Kun lys fra få lommelygter og et videokamera der dokumentere det hele. De bliver mere og mere desperate og udmattede imens de i flere dage maver sig frem i de klaustrofobiske grotter, og sult og skrækken for at dø melder snart sin ankomst. I desperation aftaler de, at de vil trække lod om, hvem der skal ofre sig for gruppen. Den der trækker det korteste strå skal lade sig slå ihjel, så de andre kan spise vedkommende. Den udvalgte bliver fundet og aflivet på brutal vis af gruppens alfa han, der på daværende tidspunkt har mistet både dømmekraft og besindelsen. Men offeret er kun en hurtig udskydelse af det kaos, der er lige om hjørnet. Det bliver en ferie som ingen vil glemme, og kun få overleve.

In Darkness We Fall er lavet som en film i found footage genren. Det hele er filmet med et video kamera, og det er igennem det, vi oplever historien om de 5 venner, der når desperationen er størst bliver hinandens værste fjender. Der er uden tvivl lavet mere spændende film i denne genre, og instruktøren kan have haft mange grunde til at optage den sådan. Umiddelbart er undertegnede anmelder sikker på at historien ville have mere spændende, hvis den havde været fortalt som en rigtig film, og klippet sammen som en sådan. Stilen gør det hele rodet, og de billeder som sikkert skulle have virket klaustrofobiske, bliver en forvirret og rodet omgang, der ikke gør andet, end man mister interessen undervejs.

In Darkness We Fall er det til trods stadigvæk et kig værd, men man skal ikke forvente den store nytænkning og overraskelser undervejs. Desværre falder det hele lidt til jorden i filmens sidste minutter, og slutningen er på ingen måde, som man havde håbet på.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af en slideshow med billeder fra filmen og et trailer galleri med andre film udsendt af Another World Entertainment.

Billedet står flot og lyden er Spansk Dolby Digital 5.1 og 2.0.

Det er muligt at se In Darkness We Fall med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: In Darkness We Fall.
Original Titel: La Cueva.
Premieredato: 20. november 2014
Instruktør: Alfredo Montero.
Skuespillere: Marcos Oritz, Marta Castellote, Jorge Paz.
Spilletid: 77 min.
Selskab: 2014
Genre: Gyserbanner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...