Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Iron Maiden – Visions of the Beast (DVD)

13. november 2003 af Gert Sørensen

5 stjerner Skriv en kommentar

Iron Maiden – Visions of the Beast (DVD) billede

For første gang er alle Iron Maidens klassikerne samlet på et sted. Det er Heavy Metal!

Visions of The Beast er en opsamling af alle Iron Maidens promo clips fra 1980 helt frem til 2001s Rock In Rio koncert. Her er 31 videoer med musikvideoer der strækker sig over 25 års heavy metal historie. Iron Maiden er uden tvivl det bedst kendet Heavy orkester i verdenen, alle har hørt om dem, set deres plakater, hørt dem i radioen eller mødt en langhåret fyr med en af deres t-shits på, de er alle steder og med denne DVD cementere de deres utrolige karriere i musik branchen.
Udgivelsen er en Dobbelt DVD med i alt 31 musikvideoer, samt 6 nye versioner af kendte klassikere i en Camp Chaos version. Det betyder de har taget klassiske numre og lagt animationer ind i dem. Det har skabt totalt nye vinkler en sang kan opfattes på og er fantsstisk godt lavet. Selv i en video der er 20 år gammel, kan man ikke se at det ikke var meningen far starten at den skulle se sådan ud. Numrene der har fået en tur igennem musik video maskinen er Aces High, Number of the beast, Wikerman, run to the hills og Flight of Icarus. The Trooper ligger også på disken, men den er lagt på som et easteregg, så den er lidt svær at finde men arbejde lidt på det så finder i den nok.
Der er også et klip fra en af Deres tidligere DVD udgivelse, Rock in Rio hvor de spiller live versioner af Fear of the Dark, en af mine absolut favoritter.

Der er også en menu der hedder Futureal Football hvor man ser amatør klip af bandet imends de spiller fodbold forskellige steder med medførende musik (Futureal). Det er da interessant at se på men ikke det helt store, de det er en masse amatør billeder der er blevet klippet sammen og sat musik til, og det er et track der allerede findes på DVDen så man kunne måske have valgt et andet nummer.

Der er også en Diskografi, hvor man kan se alle deres albums frem til Brave New World, med komplette track lister og cover art. En rar feature at have med.

Alle menuerne er animerede, det betyder at hver gang man vælger en ny menu spilles der et lille klip med Eddie. Disse animationer er ikke i overvældende god kvaliet, da animationerne ser lidt gamle ud, men de er da lidt små sjove. Kun introen er irriterende, her følger man en ildkugle rundt i et par minutter, men heldigvis kan man skippe over dem med sin fjernbetjening. Ellers er der lagt meget arbejde i menuerne,

Det eneste der mangler er en lille biografi om hver af medlemmerne, samt et stamtræ så man kan se hvem er kommet til hvornår og hvem er gået, havde det været med var dette en helt komplet udgivelse og kunne havde fået top karaktere.

Man må sige at hvis man er en fan er dette her en fantastisk god samling af musik videoer, der også godt bare kan sættes på når man laver noget andet. Iron Maiden er uden tvivl et af de bedste Heavy metal orkestre i verden og denne samling er et absolut must for alle fans.

Track liste:
Dvd 1:
01-Women In Uniform
02-Wrathchild
03-Run To The Hills
04-The Number Of The Beast
05-Flight Of Icarus
06-The Trooper
07-2 Minutes To Midnight
08-Aces High
09-Wasted Years
10-Stranger In A Strange Land
11-Can I Play With Madness
12-The Evil That Men Do
13-The Clairvoyant
14-Infinite Dreams
15-Holy Smoke
16-Tailgunner
01-Bring Your Daughter To The...
02-Be Quick Or Be Dead
03-From Here To Eternity
04-Wasting Love
05-Fear Of The Dark
06-Hallowed Be Thy Name
07-Man On The Edge
08-Afraid To Shoot Strangers
09-Lord Of The Flies
10-Virus
11-The Angel And The Gambler
12-Futureal
13-The Wicker Man
14-Out Of The Silent Planet
15-Brave New World

Med alle disse klassikere, og alt det ekstra arbejde der er lagt i nye versioner af videoerne og I de fede menuer får denne udgivelse 5 ud af 6 stjerner. det der trækker ned er manglen på biografier samtat billed formatet kun er 4:3 samt lyden ikke er DTS eller surround men kun Dolby Digital 2.0 Den fedeste Greatest hits udgivelse i lang tid, og oven på koncerten i Valby hallen den 12/11/2003 er det en glæde at side de 3 timer det tager at se alle numrene igennem. Up the irons!

Titel: Iron Maiden – Visions of the Beast
Original Titel: Iron Maiden – Visions of the Beast
Premieredato: 1. januar 2003
Genre: Andet
Link: http://www.IronMaiden.com
Indlæg side 1
Indlæg side 1
Indlæg side 2
Indlæg side 2


banner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...