Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Juno

7. august 2008 af Diana Monica Szatanik

6 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Juno billede

Man kan på mange måder udtrykke om en film er værd at se eller ej. Med ’Juno’ er det meget simpelt – den skal bare ses!

Hvad gør man, når man sidder og keder sig sammen med sin gode ven – af det modsatte køn? For Juno (Ellen Page, som måske bedre er kendt for sin rolle som Kitty i X-Men 3) og Paulie Bleeker (Michael Cera) er svaret meget nemt.. Man dyrker sex, for så bagefter at finde ud af, at man er blevet gravid.
Juno er 16 år og går i highschool. Hun har netop fundet ud af at hun ikke vil beholde barnet og derfor bestiller hun tid på abortklinik. Uden for abortklinikken står en af hendes medstuderende og protesterer mod abort. Hun gør Juno opmærksom på at fosterets negle allerede er udviklet, hvilket gør at Juno kort efter beslutter sig for at få barnet, det skal dog bortadopteres.
Men hvordan finder man lige den rigtige familie? Junos veninde foreslår at hun sætter en annonce i avisen, som hurtigt giver pote. Med sin far (J.K. Simmons) under armen tager Juno af sted, for at møde det velhavende par Mark (Jason Bateman) og Vanessa (Jennifer Garner). Mark er meget nede på jorden, hvorimod hans hustru er mere tilbageholden. Juno og Marks fælles interesse for musik får dem tættere på hinanden og pludselig får tingene en helt anden drejning.

’Juno’ er hylende morsom og samtidig meget alvorlig. Der er hold i historien og skuespillerne leverer virkelig varen. Ellen Page er helt igennem fantastisk og formår at virke overbevisende hele vejen igennem. Det gælder desuden Michael Cera som spiller Paulie Bleeker. Det er meget opløftende at se der faktisk er talent blandt de unge i Hollywood, som efterhånden kun byder på talentløse dukkeansigter. Jason Bateman som har været med i flere store produktioner så som ’Dodgeball’, ’The Kingdom’ og ’Hancock’ er bemærkelsesværdig. Han er meget overbevisende og formår at spille sin rolle yderst godt. Jennifer Garner, som mange kender fra serien ’Alias’ har også godt hånd om rollen som det lettere stresset ordensmenneske, hvis eneste ønske er et barn.
Det er svært at finde en fejl ved nogen af skuespillerne, og det sker heller ikke ved J.K. Simmons, som spiller Junos far. J.K. Simmons som mange kender fra Spider-Man, er med i mange projekter i 2008/09 og det er med god grund, da han uden tvivl kan virke overbevisende i enhver rolle.

Instruktøren Jason Reitman har ikke nogen bemærkelsesværdige film med i bagagen, men det ser ud til at han har skudt papegøjen med ’Juno’, som er en film han helt sikkert vil huskes for.

Når jeg læser overstående igennem, kan jeg se der kun er ros og det er ikke en fejl. Filmen er virkelig fremragende! Normalt ville jeg nok aldrig lægge mig ud med en film, som ud ad til lagde op til ulykkelig teenage kærlighed, men jeg blev mere end blot positivt overrasket.
Dette er en film, du gerne vil have i din DVD-samling!

Udover filmen, er der også lidt ekstra materiale.
Der er flere slettede scener, plus det ’sædvanlige’ lydspor med kommentarer fra instruktøren Jason Reitman og manuskriptforfatteren Diablo Cody.
Ekstra materialet får 4 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Juno
Original Titel: Juno
Premieredato: 8. juli 2008
Instruktør: Jason Reitman
Skuespillere: Ellen Page, Michael Cera, J.K Simmons, Jennifer Garner, Jason Bateman
Spilletid: 92 min.
Selskab: Fox, SF-Film, 2008
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...