Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Jurassic Park III

10. august 2001 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

Jurassic Park III billede

Hvor fortid møder nutid, øglerne er igen sultne, og en ekspedition har igen forvildet sig ind i det jurassiske miljø...

En dreng og en af hans forældres venner, flyver med falskærm efter en speedbåd ved eksotiske øgrupper, da en tyk tåge pludselig forhindrer dem i at se båden. Den kommer til syne igen, men er nu plettet af blod og mennesketom, pejler den med fuld knob med et større oversøisk rev. Drengen, Eric Kirby og manden får kappet sig fri, og glider ind mod en af øerne. De lander med et bump, tæt på stranden. Cut.

Dr. Alan Grant (Sam Neill) er igang med udgravninger, bliver pludselig kontaktet af to fra et Enterprise firma, Paul Kirby (William H. Macy) og Amanda Kirby (Téa Leoni) der vil sætte et hvilket som helst beløb på checken, hvis han vil flyve med dem, i forbindelse med en fotoserie om øerne, hvor blandt andet det sagnomspunde Jurassic Park lå. Costa Ricas regering står også bag som sponsor. Alan Grant har tydeligt svært svært ved at sluge det, med minderne fra den sidste tur, men checken og alle de nuller, der kan gavne firmaets fremtid og arbejdsro, lokker.
Flyvemaskinen starter med Alan, hans medhjælper Billy Brennan (Alessandro Nivola), Amanda og Paul plus et par medhjælper. Med et står det klart for Grant at det ikke bare er en fotoopgave, da flyets kaptajn prøver at lande. Grant bliver slået ned bagfra. Da han vågner holder flyet på en gammel landingsbane, flyets andre passagerer rekognoscerer området. Amanda står med en megafon og råber Eric, hvilket er en særdeles dårlig idé. Jorden ryster, på god gammeldags Jurassic manér, og de får travlt med et hastigt tilbagetog til flyet. Maskinen starter, men lige da den skal til at lande, kommer en af de helt store kødædere ud på banen, snitter flyet, der styrter ned, inde i junglen, med øglen savlende efter sig.
Den hugger ned i flyet og får fat i den sagesløse kaptajn. De andre undslipper haltende og lettere kvæstet. Det går meget hurtigt op for Grant at parret har ikke noget enterprise firma, eller en costa ricansk regering bag sig. De er separeret, og er her for at finde deres søn, Eric. Checken er så godt som dækningsløs, men Grant kan få lavet gratis køkken, Paul driver et køkken og flisefirma...
Alan Grant er igen havnet der hvor han mindst ønsker det, men denne gang på den ukendte Isla Sorna, plan B.

JurassicPark III, er bestemt bedre end toeren, specielt hjulpet af en fremragende skuespil sammensætning. Teknisk set holder den takterne fra de to foregående, men når ikke op på etterens veldrejede fortælling, og dens monumentale uhygge frekvenser. Den er underholdene så længe den er igang, men ville have været hurtigt glemt hvis det ikke havde været for samspillet mellem William H. Macy og Sam Neill. Etterens humor forsvandt med toeren, der ikke havde meget at byde på (udover det tekniske), og er heller ikke rigtig fremme i treeren. Téa Leoni fungerer ganske glimrende som den fortvivlede mor og ex-kone. Gode brøl og en sveddryppende ekspedition venter I biografmørket...

Titel: Jurassic Park III
Original Titel: Jurassic Park III
Premieredato: 10. august 2001
Instruktør: Joe Johnston
Skuespillere: Sam Neill, William H, Macy, Téa Leoni, Alessandro Nivola, Laura Dern
Spilletid: 95 min.
Selskab: Universal/Paramount, 2001
Genre: Action
Link: http://www.jurassicpark.com
3 mod een.......
3 mod een.......
Amanda Kirby i et fredeligt øjeblik, nervøst kiggende omkring.
Amanda Kirby i et fredeligt øjeblik, nervøst kiggende omkring.
Fortid og nutid om kap...
Fortid og nutid om kap...


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...