Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Just Friends

18. september 2006 af Kristian Jensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Just Friends billede

I falde-på-hale komedien ”Just Friends” beviser Ryan Reynolds, at han nok er det tætteste man kan komme på en ny Jim Carrey.

Instruktøren Roger Kumble har med ”Just Friends” skabt en yderst morsom film, der sagtens kunne have kørt i de danske biografer. Det skete imidlertid ikke, så i stedet må vi nyde filmen på dvd.
”Just Friends” handler om den overvægtige og lettere kiksede Chris (Ryan Reynolds), der i highschool blev dybt forelsket i sin bedste veninde Jamie (Amy Smart).
Da Chris endelig tager sig sammen til at erklære sin kærlighed til Jamie, ender det i den totale katastrofe. Ikke nok med at Jamie kun elsker Chris som en ven, må han samtidig se sig ydmyget over for alle hans skolekammerater. Chris beslutter sig for at forlade sin hjemby og aldrig vende tilbage.
10 år efter den skæbnesvangre aften, vender Chris tilbage til sin hjemby. Men denne gang er Chris forandret. Væk er de adskillige overflødige kilo, den nørdede frisure og den klistrede tandbøjle, i stedet er Chris nu en superhot pladeproducer, der vælter sig i penge og damer.
På den lokale beverding løber Chris ind i Jamie, og han beslutter sig for at forsøge at vinde hendes hjerte én gang for alle. Det skal imidlertid vise sig, ikke at være en særlig nem opgave. Ikke nok med at Chris skal babysitte den forfærdelige pop-dulle Samantha James (Anna Faris), hvis dumhed nærmest når Paris Hilton’ske højder, skal han samtidig holde rivalen Dusty (Chris Klein) i skak.
Det hele udvikler sig til en lang række hysterisk morsomme scener, hvor der ikke bliver sparet på den grovkornede humor.

Instruktøren Roger Kumble er debutant inden for komediegenren, og man må sige, at han kommer godt fra start. Kumble har samlet et hold af erfarende skuespillere, som alle har begået sig inden for genren.
Ryan Reynolds lavede i 2002 ”Van the man”, Anna Faris er kendt for Scary Movie filmene mens Amy Smart heller ikke er nogen nykommer med film som ”Road Trip” (2000) og ”Rat Race” (2001) på CV’et. Den komiske timing er lige i øjet, og det ses tydeligt at komediegenren ikke er ny for skuespillerholdet.
Det er især Anna Faris, der gang på gang stjæler billedet fra de andre i rollen som den snotdumme Samantha James, der ville være bedst tjent med en kugle for panden.
Ryan Reynolds er ligeledes god i rollen som Chris, der må gå så grueligt meget igennem for at få sit livs kærlighed. Reynolds spiller med den samme sans for komisk timing og kropssprog, der i sin tid gjorde ham særdeles underholdende i ”Van the Man”. Amy Smart er sød og dejlig at se på i rollen som Jamie, og Chris Klein er overraskende sjov som den skurkagtige Dusty.

”Just Friends” er en overraskende vellykket komedie at den bedste (værste) slags, og kunne man lide film som ”American Pie” (1999), ”Road trip” (2000) og ”Van the Man” (2002) er ”Just Friends” et absolut must.

Ekstramateriale

Der er desværre ikke noget ekstramateriale med på dvd’en udover et trailershow til følgende film:

-Vegas Baby
-Svigermord (Keeping Mum)
-Bandidas

Filmen er tekstet på dansk, svensk, norsk og finsk.
Lyden er i dts, Dolby Digital 5.1
Filmen er i 16:9 Anamorphic Widescreen samt 1.77:1 full frame

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Just Friends
Original Titel: Just Friends
Premieredato: 12. september 2006
Instruktør: Roger Kumble
Skuespillere: Ryan Reynolds, Amy Smart, Anna Faris, Chris Klein, Christopher Marquette, Amy Matysio, Barry Flatman
Spilletid: 91 min.
Selskab: Cinerenta Feature Films 2005/ Nordisk Film 2006
Genre: Humor
Link: http://www.justfriendsmovie.com

banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...