Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Just Visiting

15. marts 2002 af Mia Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar

Just Visiting billede

Thibault er greve, og forelsket i den smukke prinsesse Malfate, de skal giftes, men på deres bryllupsaften har nogen lavet rav med vinen og den ender i de forkerte hænder, og pludselig ...

Grev Tribault og hans folk lever i 1200 tallets England. Han står for sin store dag, nemlig at skulle giftes med den smukke prinsesse, men da Grev Tribault får den ide at de skal drikke af hinandes glas går det galt, for Prinsessen skulle have været forgiftet, men i stedet går det ud over den store Greve, og pludselig ser han alle gæsterne som underlige skabninger, og han trækker sin sabel og dræber sin smukke brud, og pludselig er hele kongeriget efter han og han ryger i fangehullet.

Grev Tribault ´s ydmyge tjener André finder en troldmand som skal hjælpe dem tilbage i tiden, før han tog en slurk af vinen, men det går selvfølgelig galt, da den kære vismand glemmer det vigtigste ingrediens. Tribault og han tro tjener ryger den modsatte vej og ender midt i Chicago i år 2000.

De to herre ender på en museum midt i byen hvor de netop har en udstilling om greven fra 1200 tallets England. Da de vågner op af deres trolddom møder Tribaults nutidige efterkommer Julia Malfete, og hendes kæreste, den meget beregnede Hunter. Tribault og Andrè finder hurtigt ud af at Hunter er ude på at narre Julia til at sælge det 800 år gamle gods. Tribault viser Julia hvordan hun skal klare sig i fremtiden, med det løvehjerte som altid har ligget til familien Malfete. Tribault finder da også hurtigt ud af at han må skynde sig tilbage til hans egen tidsalder, så Malfate slægten ikke ophører.

Under deres ophold kommer de to herre ud for nogle for dem sære oplevelser, nemlig bilen, de tror det et uhyre og angriber den første og bedste de ser. Toilettet er en eminent oplevelse for dem, det er nemlig en god både bad og drikke facilitet. Og sidst med ikke mindst, deres møde med fjernsynet, de vi gøre alt for at slippe de små stakler ud der er fanget indeni.

Jean Reno spiller den store Greve Tribault. Han spiller en god rolle, og er da også en meget kendt skuespiller. Han spiller rollen godt, og overbevisende. Han er vandt til at spille mange franske film, men man kender ham da også fra Amerikanske film så som Mission Impossible og Ronin. Dygtig skuespiller som er værd at se igen.

Christina Applegate spiller både Prinsesse Rosalind og Julia Malfete. Hun spiller den smukke og søde i denne film, og det gør hun udmærket. Dog synes jeg hun altid vil være Kelly fra ”vore værste år” og det er lidt synd, jeg tror hun i fremtiden skal have nogle mere prangende roller, denne rolle giver hende ikke rigtig noget, og det er svært at se hvad hun virkelig kan.

Instruktøren Jean-Marie Gaubert har også instrueret denne Amerikanske udgave af filmen. Hun lavede første gang denne film i 1993 på fransk, med både Jean Reno og Christian Clavier i hovedrollerne. Så der er ikke så meget nyt ved denne film frem for den franske for små 9 år siden. Ellers er det en udmærket film, med et godt grin.

Just Visiting er en sjov og underholdende film, men handlingen er noget tynd. Denne film er et godt grin, men temaet er gammelt, det er svært at finde noget nyt og spændende ved denne film, som vi ikke har set mange gange tidligere. Men er man til et godt grin og rustninger er denne film sikkert noget for dig. God fornøjelse.

Titel: Just Visiting
Original Titel: Les Visiteurs
Premieredato: 15. marts 2002
Instruktør: Jean Marie Gaubert
Skuespillere: Jean Reno, Christina Applegate, Christian Clavier, Matthew Ross, Tara Reid, George Plimpton, Malcolm McDowell.
Spilletid: 88 min.
Selskab: Hollywood Pictures, Columbia Pictures
Genre: Humor
De to Herre ude foran museet klar til at erobre Chicago.
De to Herre ude foran museet klar til at erobre Chicago.
Flygter på hesteryg gennem byen, også i supwayen
Flygter på hesteryg gennem byen, også i supwayen
Deres første bad (i Chanel Nr 5)
Deres første bad (i Chanel Nr 5)


banner
Overskrift Højre Block
A Beautiful Life...
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...