Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Nominerin...
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Druk
Druk billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Justice League: Dark

25. maj 2017 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Justice League: Dark billede

Justice League er kendt for at skabe ro og orden i verden. Men når ondskaben fra de mørkeste afkroge af helvede trænger sig på, får selv de kamp til stregen. Almindelige mennesker verden rundt får pludselig grufulde visioner, om at tilfældige mennesker er dæmoner, og derfor må dræbes for enhver pris. Batman rammes af en midlertidig besættelse, og bliver guidet til at få fat i dæmonjægeren John Constantine. Herfra tager tingene for alvor fat, og Justice League kastes ud i et djævelsk spil, hvor alle prøves hårdt af mørkets kræfter. En fin lille tegnefilm om superheltegruppen Justice League og mange andre helte fra DC universet. Den er mørkere end de fleste historier i genren, og det klæder den ganske fortræffeligt.

Der sker mystiske ting rundt om i verden. Almindelige mennesker ser syner, og tror at deres medmennesker er uhyggelige dæmoner, der skal slås ihjel. Dødstallet stiger, og vores helte fra Justice League har ingen metoder hvormed de kan stoppe den frygtelige plage, der hastigt spredes. De kommer hurtigt frem til, at der må være overnaturlige kræfter på spil. Selvom Batman før har stiftet bekendtskab med det overnaturlige henkaster han teorien, og vender tilbage til Wayne Manor for at slappe af. Her rammes han af en mystisk besættelse og besvimer. Det er Deadman der har besat ham, og da han vågner op, ser han navnet Constantine skrevet på væggene. Justice League finder hurtigt frem til at navnet Constantine henviser til dæmonjægeren John Constantine, der er yderst kendt i de okkulte kredse. De slår pjalterne sammen i en desperat kamp imod nogle af mørkets allermest modbydelige skabninger.

Justice League: Dark er en seriøs skrevet superheltehistorie baseret på DC’s elskede helte. Den er mørk og dyster i forhold til mange andre Justice League eventyr, men det skader bestemt ikke universet. Man har bevist valgt at sammensætte de kendte helte fra Justice League med andre former for helte i den mere dystre ende af DC universet. Eksempelvis har dæmonjægeren John Constantine en fremtrædende rolle, hvilket fungere helt fantastisk godt. Ligeledes får gruppen også uventet hjælp fra ingen ringere end Swamp Thing.

Justice League: Dark fungere nærmest som en hyldest til de lidt mere ”mørke” helte, og beviser, at man godt kan fifle med de mørke magter og samtidig udfører heltegerninger, der redder menneskeheden. Historien bliver fint båret af historien, selvom man skal holde tungen lige i munden, hvis man ikke er opdateret på alle de helte der er med. Hvis man derimod er helt inde i DC tegneserie universet, vil man med sikkerhed have en fest når eventyret udfolder sig.

Justice League: Dark er ikke for de mindste i familien, da historien ikke er helt nem at følge med i, og der bliver heller ikke lagt fingre imellem i de mange, til tider ret uhyggelige, kampscener. Så hvis man er under 15 er det nok en god ide at have far eller mor ved sin side inden man drager på eventyr med Justice League.

Ekstramateriale.

Der er masser af spændende ekstramateriale på denne fine Blu-ray udgivelse. Blandt andet nogle spændende introduktioner til John Constantine, Black Orchid, Swamp Thing og Colour Of Magic. Det er også muligt at se en panel debat fra New York Comic Con 2016.

Blu-ray udgivelsen er flot og både billede og lyd lever op til de kvaliteter, man forventer af en Blu-ray udgivelse. Man kan kun se filmen med de originale engelske stemmer, men det er til gengæld muligt at få følgende undertekster på: Danske, Svenske, Norske og Finske.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox, Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Justice League: Dark
Original Titel: Justice League: Dark
Premieredato: 25. maj 2017
Instruktør: Jay Olivia.
Skuespillere: Mat Ryan, Camilla Luddington, Jason O’Mara.
Spilletid: 75 min.
Selskab: 2016
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
The Defeated
After We Collided
The Silencing
Like a Boss
Druk
Hamilton
Bridgerton
Equinox
Soul
Timmy Taber: Ing...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...