Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Knives Out - Var...
Knives Out - Var Det Mord? billede

Kollision
Kød & Blod


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Justin Timberlake: Justfied - The Videos

9. november 2003 af Hans Christian Vang

5 stjerner Skriv en kommentar

Justin Timberlake: Justfied - The Videos billede

Michael Jacksons protegé har udgivet en videosamling på DVD.

Justin Timberlake. Navnet er synonymt med boybandet 'Nsync, men nu også med en fornem solo kunstner. Inspirationen er tydelig: Michael Jackson... Er det dårligt? Overhovedet ikke. Knægten formår at overraske og medrive.

Denne DVD indeholder videoerne: Like i love you, Rock your body, Cry me a river, Senorita, og Im Lovin' it. Video'erne er hvad de nu engang er, og der er intet voldsomt at sige om dem, andet end at denne anmelder fandt dem meget underholdende.

Udover video'er er der også live optrædender med på disken, som bla. inkluderer: Like i love you - live in times square, like i love you fra MTV Video Music awards, optræden fra Brit Awards, 2003, og Cry me a river fra TRL. Disse er udtræk af forskellige TV-programmer\shows, hvor manden har optrådt, og er da meget sjove at se, hvis man vil se hvordan han leget på scenen, når der er tale om live optræden.

Så er der nogle features der hedder 'the making of the video', som er en slags musikkens svar på 'the making of the movie'. Man ser stjernen tale om sin video, hvad han føler om den, hvordan han har arbejdet sig frem til dette resultat, og intercuttet ser man så klip fra optagelserne, hvor selvsamme stjerne gasser rundt og hygger sig, arbejder, tager pis på de medvirkende, og så videre. I denne kategori finder vi 'making of like i love you' og 'making of rock your body'.

Og så er der et sjovt lille feature fra MTV, hvor de 'launchede' Justin, altså en lille 'making of the album' ting, hvor man får hele historien fra Justins brud med 'Nsync til udgivelsen af pladen. Ganske interessant, og med garanti guf for Timberlake fans.

Videokvalitet er flot, animerede menuer er fint udførte, og lyden - som jo må siges at være det vigtigste på denne slags dvd'er, synes at være helt iorden også.

I det store hele kunne det måske have været en klog beslutning at have ventet med denne DVD, til Justin har lavet mere end et enkelt album, så der ikke ville være så mange gentagelser af numrene (selvom de er i forskellige optrædener). Det kan godt gå hen og blive en smule repetitivt at høre det samme nummer igen og igen, men så har man jo selvfølgelig muligheden for at slukke for maskinen.

Udover det, så er der ingen klager at mønte på DVD'en. Musik DVD'er er nu engang hvad de er, og sådan er det. Flot udgivelse, og udmærket kvalitet af indhold, når man ser bort fra ovenstående bemærkning.

DVDen er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark.

Titel: Justin Timberlake: Justfied - The Videos
Original Titel: Justin Timberlake: Justfied - The Videos
Premieredato: 20. oktober 2003
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at Dannemora
Samurai Marathon
Aren’t You Happy?
SnatchersKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...