Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Kærester

11. september 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Kærester billede

Den let modne, 37-årige karriere kvinde, møder kuvøse guf i en 23-årig knægt, og som samtidig, uden at vide det, konsultere sin psykolog) hans moder, og fortæller om de saftige detaljerede nyheder!

Karrierekvinden Rafi/Raphael (Uma Thurman), med sit virke i modeverdenen, falder en dag pladask for den særdeles unge og jødiske David Bloomberg (Bryan Greenberg). Som alle andre almindelige New Yorker konsultere Rafi sideløbende en psykolog, Lisa Metzger (Meryl Streep), og uden at vide det, er Lisa Davids mor! Og da forholdet hurtigt når de saftige hjørner, som Rafi føler behov for at udbasunere overfor sin psykolog, står Lisa i et stort moralsk dilemma. Desuden er familien særdeles jødisk og konservativ, så der stilles bestemte krav til nyoptagede ”medlemmer”, og Lisa besidder ikke ligefrem de rette ”mål”!
Davids ven Morris (Jon Abrahams) gør alt for at trække ham tilbage til ”klubhuset”, da han selv kører sit eget løb med at fornærme tidligere kærester ved at kaste flødeskumskager i måbende ansigter!!
Rafi og Davids forhold synes at være utroligt harmonisk, der er store følelser på spil, men det er meget svære omstændigheder, hendes biologiske ur tikker larmende, medens David befinder sig et andet sted.

En lille humoristisk og varm fortælling om parforholdets mange kanter, og de typiske jødiske anekdote, om en meget mild form for fanatisme med klart humoristiske undertoner.
Meryl Streep lyser klart op i denne film, som i mange andre, og sammen med Uma Thurman, holder de sammen på en lettere klichéramt film, handlingsmæssigt, og klarer netop skærene op til de fire stjerner. Bryan Greenberg er nuttet og nuser som den lidt naive og hjertet på rigtige sted bejler. Og som virker mistænkeligt ældre end de 23 i filmen (var 27 år under indspilningen!). Men det skal ikke komme filmen til skade, dog virker det typemæssigt noget forskelligt Greenberg og Thurman, en Sandra Bullock, Aniston og i samme skuffe, havde nok været mere troværdigt.
Der er er flere replikker der sidder godt i skuffen, instruktøren Greenberg er et forholdsvist uprøvet kort, har et par film bag sig (bl.a. ”Boiler Room” fra 2000), og klarer sig fornuftigt i denne sædekomik, hvor hans selv står for manuskriptsiden. En god fed soundtrack smyger sig lækkert om billederne!

På dvd´ens ekstra tilbehør, er der en trailer fra filmen, og andre kommende dvd-releases.
Bag filmen, skuespillerne, og deres kommentar til deres optræden. Hvor filmen er en slags let fordøjelig Romeo og Julie film.
De berømte fraklip pryder også denne dvd, og fraklippede scener fra filmen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Kærester
Original Titel: Prime
Premieredato: 5. september 2006
Instruktør: Ben Younger
Skuespillere: Uma Thurman, Meryl Streep, Bryan Greenberg, Jon Abrahams, John Rothmann, Ato Essandoh, David Younger, Zak Orth
Spilletid: 105 min.
Selskab: Focus Features/Stratus Film Company/2005
Genre: Romantik
Link: http://www.primemovie.net/index.php


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...