Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Kane and Lynch - Dead Men

19. november 2007 af Helle Perrier

5 stjerner Skriv en kommentar KØB SPILLET HER

Kane and Lynch - Dead Men billede

Antihelt: IO Interactive følger op på hitmanserien med et forrygende flot skydespil, hvor man styrer en ny hårdkogt mand, der er en del af et dødbringende makkerpar.

Kane sidder på dødgangen. Han har egentlig accepteret sin skæbne, men således kommer det ikke til at gå. Under en fangetransport bliver han befriet af en anden fange, Lynch der arbejder sammen med en gruppe hætteklædte, skydegale mænd. Det viser sig at det er en gruppe kaldet The Seven, der står bag befrielsen af Kane og de vil have at han indfrier det udestående, han har med dem. Kane er ikke nogen nybegynder – han har tidligere arbejdet som lejesoldat, og han bliver tvunget til at danne par med den noget psykisk ustabile Lynch. Kane og Lynch har kort tid til at fuldføre deres mission, ellers vil The Seven dræbe Kanes kone og datter, som de har kidnappet.

Umiddelbart lyder det som et lige-ud-ad-landevejen skydespil med et simpelt plot, men heldigvis har IO Interactive flere overraskelser i ærmet. Historien der udfolder sig i takt med at man spiller er kompleks og snørklet og det giver spillet en dejlig dybde, som man ellers sjældent møder i spil i den genre. Der er virkelig blevet lagt noget arbejde i at gøre det narrative plan så gribende og spændende som muligt og det er der spillet har sin virkelige styrke. Desuden er det også forfriskende at være en del af et så spændende makkerpar, der fra starten støder sammen.

Grafisk er Kane og Lynch også en storslået oplevelse, skygger, detajler, lys og den generelle grafik er på et fornemt visuelt plan, der stemningsmæssigt sender en et sted hen hvor man af og til er i tvivl om det er en film man ser. Det hele er holdt i en blød stil, med sans for detaljen og der er en virkelig god alsidighed på hele det visuelle plan. Fortælling, grafik og lyd hænger smukt sammen og man er hensat en stemning, der virkelig er medrivende på flere planer. Man er hensat til en film som Sin City og andre gode spil i samme genre som eksempelvis Hitman og Max Payne.

Kane and Lynch’s tydeligste problem i PC udgaven er styringen og kameravinklerne, der til tider får en i problemer. Selve styringen kan virke lidt kluntet og tung til tider, ligesom kameravinklerne kan være underlige og næsten konsolagtige, og spillet udgives da også til Playstation 3 og Xbox 360. Men i det store hele er det dog småproblemer, der langt opvejes af spillets øvrige kvaliteter.
Men Kane and Lynch har dog en ekstra feauture, der udvidder spillets spilbarhed og det er, at det kan spilles i multiplayer. Her har man mulighed for at kæmpe sig gennem de forskellige baner med et gigantisk arsenal af skydevåben og granater i ryggen – det er godt tænkt og en mindst lige så givende som singleplayerdelen af spillet. Man kan her være op til 8 spillere.

Nogle ville mene at hele Hitmanserien blev udtømt i sådan en grad, uden at det egentlig gav nogen fornyelse, men med Kane and Lynch har IO Interaktive fået gang i noget spændende, der snildt kan puste nyt liv i et meget spændende spilfirma, der har en fortjent stjernestatus på markedet. Der er tale om en filmatisering af spillet og der ville Kane and Lynch med sikkerhed give god mening. Hisotien og velfortalt, og såfremt man kunne undgå klichéerne ville det i de rette hænder blive til en seværdig film, ligesom det er et spil, der holder hele vejen igennem.

Spillet er venligst stillet til rådighed af:Ubisoft

Titel: Kane and Lynch - Dead Men
Original Titel: Kane and Lynch - Dead Men
Premieredato: 22. november 2007
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...