Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Kevin of the North VHS

18. juni 2002 af Jelena Durovic

1 stjerner Skriv en kommentar

Kevin skal vinde et hundevæddeløb i Alaska inden han kan få den arv hans bedstefar har efterladt til ham, men det er ikke så let..

Kevin Manley er en uheldig fyr som har spildt ti år af sit liv på at arbejde til mindstelønnen på et privat og ikke videre succesfyldt rejsebureau. En dag får Kevin pludseligt et brev om at hans bedstefar fra Alaska er død og at han skal rejse til bedstefarens hjem og gøre krav på arven. Kevin opsiger sit job og drager eventyrlysten af sted, men allerede et par minutter efter ankomsten til Alaska opdager Kevin at denne tur vil blive besværlig og endda livsfarlig.
Det viser sig at hans bedstefar var en heldig næse i sine unge dage, og at han, sammen med en afdød fjende ved navn Livengood, fandt en masse guld inden han døde. Denne oplysning er kendt af flere ikke særligt venligtsindede personer, som vil gøre alt for at få guldet i stedet for Kevin. Med andre ord er disse mænd ret så ivrige efter at eliminere Kevin.
Imens alt denne mandejagt står på, har Kevin også problemer af anden natur. For det første skal han vinde et hundevæddeløb inden han kan få sin arv, da dette var et af bedstefarens krav. For det andet er Kevin blevet glad Bonnie, som, viser sig at være bedstefarens ærkefjende Livengoods barnebarn. Hun er ikke så nem at charmere, så Kevin får nok at se til..

’Kevin of the North’ er en klassisk Leslie Nielsen film. Mange platte vittigheder og stunts gør filmen komisk men desværre på en ikke original måde. Alle de stunts som skal forestille at være sjove er i kategori med : ’ups, nu så jeg mig ikke om og faldt i denne skakt for tredje gang i dag...’ og ’ej, nu fik jeg fugle bæ på mig igen, jeg er bare så uheldig!’
Der er med andre ord meget at hente hvis man er til den platte humor. Desværre skal man lede længe hvis man forventer noget mere intelligent humor ud af ’Kevin of the North’.
Noget der trækker filmen op er dog de erfarne skuespillere. Om man kan lide ham eller ej, så er Leslie Nielsen ekspert i at te sig åndssvagt på film. Han gør det virkelig godt. Natasha Henstridge, som ikke har spillet med i denne form for film er også dygtig, men egner sig bedre til mere seriøse film. Hendes præstation i ’Kevin of the North’ er ikke en af hendes bedste, men jeg er sikker på at det ikke vil afholde hendes bedste fans fra at se denne film.
Hovedrollen spilles af Skeet Ulrich, som de fleste bedst kender som den koldblodige morder fra Screem. Han er udmærket i ’Kevin of the North’ men overskygges af både Nielsen og Henstridge. Alt i alt en ikke særlig imponerende præstation.
Jeg kan kun anbefale ’Kevin of the North’ hvis man i forvejen kan lide plat humor eller har en forkærlighed for en af skuespillerne, som er med i filmen. Ellers er den tynd, kedelig og til at glemme lige efter man har set den.

Titel: Kevin of the North
Original Titel: Kevin of the North
Premieredato: 18. juni 2002
Instruktør: Bob Spiers
Skuespillere: Skeet Ulrich, Natasha Henstridge, Leslie Nielsen, Rik Mayall, Lochlyn Munro, Brian Jensen, Jan Brazeau
Spilletid: 100 min.
Selskab: 2001
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...