Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Klokkeblomst

9. juli 2008 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Klokkeblomst billede

Walt Disney Pictures bringer en af verdens mest elskede og tidløse figurer til live. Vi har den eksklusive trailer ....

For første gang kommer Klokkeblomst, en af verdens mest elskede animerede figurer, til at tale. Det sker i en helt ny originalfilm som kaster nyt lys over mange af livets og naturens forunderlige mysterier.

Fra den dobbelte Oscar®-vinder John Lasseter (FIND NEMO & RATATOUILLE) samt historieskaberne hos Walt Disney Pictures, kommer nu en spektakulær computeranimeret tegnefilm i fuld længde, fyldt med magi og eventyr.

På Ønskeøen forbereder feerne sig på at bringe foråret til Fastlandet, men det er ikke alle feerne, som får lov til at komme med på rejsen. Det er kun feer, der arbejder med blomster, dyr, lys og vand, som kan tage af sted, og altså ikke Klokkeblomst, som er en pot- og pandefe. Stædig som hun er, tror Klokkeblomst at det betyder, at hun hverken er speciel eller værdifuld, og hun beder derfor sine nye venner Vidia, Iris, Rose og Silvia, om at lære hende deres talenter.
Men Klokkeblomst vender dermed ryggen til den hun i virkeligheden er. Og da hun prøver at skifte talent, bliver følgerne katastrofale, ja, hele foråret bliver bragt i fare! Med lidt hjælp fra vennerne erfarer Klokkeblomst, at nøglen til problemerne ligger i hendes eget unikke talent. Hun opdager, at hvis hun bare tror på sig selv, sker der magiske ting.

TROR DU PÅ FEER?

Har du nogensinde mærket en let, hviskende brise smyge sig forbi dit øre på en ellers vindstille dag? Har du hørt den svage ringlen af bittesmå klokker, lige før du falder i søvn? Er du måske vågnet om natten, når det er allermørkest, og har set en lille prik af lys danse uden for dit vindue?

Der findes mange slags feer i verden, men på Ønskeøen er der kun ønskefeer. I modsætning til deres større kusiner fra fastlandet er disse feer bittesmå, og deres magi kommer ikke fra tryllestave eller trylleformularer, men fra festøv.

Spids ørerne og lyt efter den ringlende lyd af bittesmå klokker – sådan lyder feer, når de taler. Feer dufter også af kanel. Så kan du lugte nybagte kanelsnegle et sted, hvor der ikke er noget køkken, kan det være, der er en fe lige i nærheden.

VIDSTE DU FORRESTEN?

Alle feer fødes af en babys første latter.

Det er børnenes tro på feer som holder dem i live.
I samme øjeblik et barn stopper med at tro, ophører en fe med at eksistere.

Klokkeblomst finder du på Disney DVD og Blu-Ray Disc den 4. november 2008

banner
Overskrift Højre Block
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Retribution
Mordet i Venedig
After Everything
Ehrengard - Forf...
Harold Frys Usan...
Den Blå KaftanKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...