Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Black Panther: W...
Black Panther: Wakanda Forever billede

Emily


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

KylieFever2002 (Musik-DVD)

19. januar 2003 af Jesper Rosenberg Antonsen

5 stjerner Skriv en kommentar

KylieFever2002 (Musik-DVD) billede

Gode ”gamle” Kylie er tilbage i topform – her er hendes koncert fra Manchester i maj 2002

Mon ikke de fleste af os kan nynne med på mindst et Kylie Minogue-nummer ? Efter hendes tid hos Stock Aitken & Waterman er der sket meget med den lille australier. Hun har udviklet hendes musikstil, og med denne koncert kan vi både se og høre hvor langt hun er kommet.

Der er sange fra de fleste af Kylies album – ja selv det allerførste album er repræsenteret. Dog er sangene Locomotion og Lucky (som før hed I Should Be So Lucky) peppet op, så det passer til nutidens rytmer. Kylie går på scenen i Manchester, og det lykkes hende at få et rimeligt samspil med publikum – jeg synes dog det kniber lidt for hende i starten af koncerten, men det kommer hun efter senere.

Ligesom andre pop-divaer kan Kylie selvfølgelig ikke nøjes med et enkelt kostume – nææææ, der skiftes mange gange, og jeg synes faktisk hun formår at finde tøjet der passer til de numre hun har det på til – der er virkelig tænkt over sagerne. Hendes sceneshow er også meget flot – der er nogle videoskærme hvorpå der kører forskellige effekter – man føler sig næsten hensat til Jean-Michel Jarre og hans lasershow – det er virkelig flot. Lyseffekterne på skærmene følges op med et tilsvarende show på scenen – det lykkes faktisk at få skærmene med i showet – og det er godt.

Kylies koncert i Manchester er et absolut must for alle hendes fans. Man får den Kylie man kender i dag, men hun formår at tage de lidt ældre numre med sig op gennem tiderne, og får dem flot implementeret i denne koncert. Jeg kan som sagt kun anbefale denne koncert-DVD til alle – specielt hvis man er Kylie-fan (og er vi ikke alle det – et eller andet sted ???)

DVD-Extra.

Der er et ca. 30-minutters langt behind-the-scenes program, som starter lækkert ud med at følge Kylie back-stage efter koncerten – det giver et indtryk af at man er med hele vejen. Derefter går man tilbage i tiden og følger nogle af forberedelserne til koncert-turen. Det er også interessant, men jeg havde nok foretrukket at man blev back-stage og fik mere af den skuffe – det er jo en verden man normalt ikke kan følge med i – hvorimod forberedelserne langt hen af vejen siger sig selv. Men ellers et udmærket program.

Så er der et elektronisk program. Det er så vidt jeg kan gennemskue det trykte koncertprogram man kan købe til koncerten, som her er lagt over på DVD – ganske interessant.

Så er der et punkt der hedder projections – det er simpelt hen de ting der kører på skærmene under koncerten – her får vi mulighed for at se 3 numres projection i deres fulde længde – meget flot. Man får en fornemmelse af hvilket arbejde der må være lagt i det.

Til sidst er der et DVD-ROM punkt, hvor der er links til Kyles hjemmeside og hendes shop.

Et flot ekstra-materiale til en flot udgivelse – der er 3 stjerne til ekstramaterialet.

Track-liste.

Come Into My World
Shocked
Love At First Sight
Fever
Spinning Around
The Crying Game
GBI
Confide In Me
Cowboy Style
Kids
On A Night Like This
Locomotion
In Your Eyes
Limbo
Light Years / I Feel Love
Lucky
Burning Up
Better The Devil You Know
Can’t Get Blue Monday Out Of My Head

Filmen er venligst stillet til rådighed af EMI-Medley.

Titel: KylieFever2002
Original Titel: KylieFever2002
Premieredato: 18. november 2002
Genre: Andet
Link: http://www.emi-medley.dk

banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Crimes Of The Fu...
Vanskabte Land
Trold (Netflix)
Rimini
Andor (Disney+)
Bardo: False Chr...
Loving Highsmith
The Menu
She SaidKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...