Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

L.A. Gigolo

8. december 2009 af Julie Klausen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

L.A. Gigolo billede

It’s a buisness doing pleasure.

Unge og flotte Nicki har regnet den ud. Han har lært alt hvad der er værd at vide om kvinders lyster og behov. Han kender alle trickene, og har fundet den helt rigtige måde at udnytte det på. Kort sagt scorer han sig til en luksuriøs livsstil, ved at servicere rige kvinder i sengen, og få dem til at stole på ham. Han er efterhånden kendt på alle de trendy klubber i det solbeskinnede Hollywood Hills, og det er her han en dag også møder den rige og flotte, men lidt ældre Samantha, der efter Nickis mening har det helt rigtige hus, den helt rigtige bil, og dermed det helt rigtige liv at byde ham. Nicki nyder godt af Samanthas opvartning, lige indtil han en dag møder den jævnaldrende servitrice Heather. Nicki der er vant til at kunne score hvem han vil, når han vil, bliver ikke så lidt forbavset, da Heather uden at blinke afviser ham blankt, og så begynder jagten jo først for alvor! Men hvad gør man når man er tvunget til at vælge mellem kærlighed og penge? Kan man undvære enten det ene eller det andet?

Efter at have set traileren virker filmen ikke til at byde på noget nyt. Det ville ikke være usædvanligt hvis den første tanke der faldt en ind var: ”Ååh nej, ikke en til af DEN slags film”. Mange vil sikkert tro at de kan gætte hele handlingen, og slutningen med, ud fra traileren, og de første 30 minutter af filmen, jeg selv var da også en af dem. Men nej! Denne film var faktisk så meget mere end forventet, og helt klart en positiv overraskelse!
Ashton Kutcher passer perfekt til rollen som gennemført playboy, han har udseendet, han har attituden, han har smilet! Ashton Kutcher har gennem tiderne haft mange roller som forskruet eller uheldig ungkarl, men i lige præcis denne film, leverer han i højeste grad varen. Også Anne Heche, der til trods for hende efterhånden fremskridende alder, svigter på ingen måde i denne film. I rollen som rige Samantha, ser vi hende både med og uden tøj, og det skal siges, at hun intet har at skjule.
Selvom filmens genre lyder på komedie, er dette dog ikke en af de tåbelige teenage-kult film, som efterhånden har overtaget biograflærreder og tv-skærme, nej her får vi en film, der både er gennemført og morsom, på den knapt så platte måde.
Vores hovedperson Nicki, kan virkelig alle de tricks, piger falder for gang på gang. Mange vil sikkert sidde og tænke: ”det ville jeg også være faldet for”, når de ser ham i aktion, til trods for at vi på forhånd ved han er en playboy med kun én ting i hovedet.
Filmen er som tidligere nævnt simpelthen gennemført, og byder på så mange twist og uventede scener, at man ikke på noget tidspunkt kan regne det næste træk ud. Det er helt klart en film jeg varmt kan anbefale, både til mænd og kvinder.

Ekstramateriale:
- Trailers: The Road, Drag Me To Hell, Bronson, L.A. Gigolo og Julefrokosten.
Scanbox</a

Titel: L.A Gigolo
Original Titel: Spread
Premieredato: 17. november 2009
Instruktør: David Mackenzie
Skuespillere: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva, Sebastian Stan, Ashley Johnson, Sonia Rockwell, Rachel Blanchard, Shane Brolly.
Spilletid: 97 min.
Selskab: Barbarian Films, 2009
Genre: Humor
Link: http://www.spread-themovie.com/

banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...