Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Emily
Emily billede

Black Panther: W...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Laban det lille spøgelse – Nye spøgerier

8. april 2008 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Laban det lille spøgelse – Nye spøgerier billede

Så spøger det igen på slottet Godmorgensol. Laban, Labolina og alle de andre er tilbage i 6 nye historier der bestemt vil underholde de mindste i familien.

Så rumstere det igen på slottet Godmorgensol. Det er den kære spøgelsesfamilie der er på spil. Spøgelsemor og spøgelsefar vil så gerne have at deres søn Laban bliver et rigtigt uhyggeligt spøgelse. Men ak og ve, lille Laban er det sødeste lille spøgelse, der ikke kan skræmme nogen og til og med er mørkeræd. Han har det ikke nemt. Ikke mindst fordi hans lillesøster Labolina er rigtig god til at være spøgelse.

Historierne om det lille spøgelse Laban har eksisteret som børnebøger siden 1960’erne. De er svenske, og i deres hjemland er de meget efterspurgte. Næsten lige så populære som nogle af Astrid Lindgreens bedste historier. At de nu kan fås som tegnefilm er herligt, og de små finurlige historier trækker fint en rød tråd fra de oprindelige historier.

På denne 2. DVD udgivelse om Labans eventyr finder du 6 små historier på hver cirka 7 minutters varighed, der helt sikkert vil sprede hygge i det lille hjem. Den enkle tegnestil og de gode historier vil appellere til de mindste i familien, og så godt er det, at hvis man som voksen ser med, vil man uden tvivl også blive hængende lidt.

Her følger korte referater af de 6 spøgelseshistorier:

Mors Hikke.

Laban og hans lillesøster Labolina leger på slottet Godmorgensol. Pludselig hører de en underlig lyd. Spøgelsefar tror det er en mus og jagter den rundt på hele slottet. Men det viser sig at lyden stammer fra Spøgelsemor der har fået hikke. Alle ved at hikke burde kunne kureres med en god forskrækkelse, men Mor spøgelse er ikke så nem at gøre bange og så må Laban og hans søster tage andre midler i brug.

Stor og dygtig.

Det er aften på slottet og mor spøgelse og far spøgelse skal til spøgelsesmøde. Laban skal passe sin lillesøster, for det er han nemlig stor nok til at kunne. Labolina elsker at lave puslespil, men da Laban ser at det ligner et monster bliver han lidt bange. Endelig sover lillesøster og så skal Laban hygge sig med en god film i fjernsynet. Der er en gyserfilm i fjernsynet, og da Laban skal sove er det nu godt nok, at have en lillesøster man kan hygge sig med.

Faret vild i skoven.

Det lille mørkerædde spøgelse Laban spiller freesbee med sin lillesøster. Men hunden Rufus vil også være med. Lige meget hvor de går hen driller Rufus de små spøgelser. De beslutter sig derfor at gå dybt ind i den mørke skov for at kunne lege i ro og fred. Men pludselig er de faret vild. Heldigvis er Rufus ikke langt væk.

Far er syg.

Labans far plejer at lave spøgelseslyde hver midnat, men denne nat er der underligt stille på slottet Godmorgensol. Far spøgelse er nemlig blevet syg. Så nu må Laban og slottets lille prins tage over. Men det er hårdt arbejde at lave spøgelseslyde.

Labans telttur.

Laban og prinsen skal på telttur. Rufus er også med. De skal rigtigt hygge sig og laver et dejligt lejrbål. Den lille prins fortæller en rigtig uhyggelig spøgelseshistorie. Faktisk så uhyggelig at Laban har svært ved at falde i søvn.

Dumme far spøgelse.

Der skal være stor fest på slottet. Labans far bliver 384 år gammel og der kommer mange fine spøgelsesgæster. Laban kan ikke finde ud af, hvad han skal give sin far i fødselsdagsgave. Mor spøgelse forslår ham at han skal tegne en tegning til ham. Det syntes Laban er en god ide, men det er svært at finde ro til at tegne når far spøgelse render rundt og gør hovedrengøring alle steder.

Laban og hans oplevelser på slottet Godmorgensol er god underholdning og vel udført. Har du nydt at få læst eller læse historierne på bog vil du også elske disse gode animerede historier. Det kan varmt anbefales at man bruger tid sammen med Laban det lille spøgelse. Det er rigtig hyggeligt.

Historierne om Laban og hans spøgelsesfamilie kan høres med dansk, svensk, norsk og finsk tale.

Der er ikke noget ekstramateriale på denne DVD udgivelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Sandrew Metronome.

Titel: Laban det lille spøgelse – Nye spøgerier.
Original Titel: Lilla spöket Laban - Spökdags.
Premieredato: 11. marts 2008
Instruktør: Per Åhlin, Lasse Perrsson.
Skuespillere: Maria Lindqvist.
Spilletid: 42 min.
Selskab: Freelance Internationals AB, Bob Film Sweden AB. 2007.
Genre: Tegne- og animationsfilm
Laban og den lille prins.
Laban og den lille prins.
Labans far laver ballade i kælderen.
Labans far laver ballade i kælderen.


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Crimes Of The Fu...
Vanskabte Land
Trold (Netflix)
Rimini
Andor (Disney+)
Bardo: False Chr...
Loving Highsmith
The Menu
She SaidKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...