Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Landet for længe siden. Vol 2. Glade Tider og Gode Venner.

26. oktober 2008 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Landet for længe siden. Vol 2. Glade Tider og Gode Venner. billede

4 nye historier om Langhalsen Lillefod og hans Dino venner. Dejlige fortællinger og flotte tegninger udgør tilsammen den perfekte underholdning for hele familien.

Dinosaurer i alle afskygninger har altid fascineret børn og barnlige sjæle. Historierne om de små Dinoer i den store dal er ingen undtagelse. Den søde langhals Lillefod, den nervøse flyveøgle Petrie, den blide Spike, den ivrige Ducky og alle deres andre venner er gået rent ind hos publikum lige siden den første film kom i biograferne.
I 1988 havde den første film om Lillefod og han venner premiere i verden over. Steven Spielberg og hans selskab Amblin Entertainment stod bag, og filmen blev et stor hit blandt tegnefilm fans. Siden da er der lavet et utal af mindre gode film der som den første foregår i landet for længe siden, i den store dal hvor de rolige plantespisere og de rå og kødædende skarptænder lever i en evig kamp for overlevelse.

I 2007 blev der så lavet en Tv-serie om alle børnenes ynglings dinoer. Den gik sin sejrsgang på Cartoon Network og blev en stor succes. Det er denne serie, der nu er blevet sendt ud på Dansk DVD.

Hver DVD indeholder 4 afsnit på en varighed af omkring 20 minutter. Landet for længe siden. Vol 2. Glade tider og gode venner indeholder følgende afsnit:

Rubys stjernedag.

Ruby glæder sig sådan, for hendes første stjernedag nærmer sig hastigt. Men noget er ikke helt som det skal være. Hun savner nemlig sin familie så frygteligt. Nu er det op til hendes små dino venner at muntre hende op så hun kan få en god dag.

Den tapre Langhals.

En dag vender Langhalsen Lillefods gamle ven Ali tilbage til den store dal. Med sig har han hans ven Rhett. Lillefod vil gerne lære Rhett at kende, men Rhett er sådan en pralhals, at det er svært, og snart er Rhett da også ude i store problemer på grund af hans store mund.

Det store træstammeløb.

Dino ungerne hygger sig med at lege ved vandet. De afholder konkurrence om hvem der kan holde balancen på en træstamme i vandet. Men den sjove leg bliver pludselig mere alvorlig da Cera bliver taget af den stærke strøm og ført væk. Nu må hendes venner forsøge at redde hende det bedste de har lært.

Den skinnende cirkel cermoni.

Cera syntes at Petrie er fjollet fordi den glæder sig til den store skinnende cirkel cermoni. Men da festen nærmer sig og kommer i stor fare fordi en brænd hærger hjælper Cera alligevel så godt hun kan.

Selvom den originale film er klart den bedste, af alle de historier der er blevet lavet om Lillefod og hans venner, formår Tv-seriens skabere heldigvis at overføre charmen og tegnestilen på fornemste vis. Hvert afsnit indeholder også sange og gode melodier, der gør det hele meget rart at se på.

De historier der bliver præsenteret i de små 20 minutters film indeholder alle universelle problemstillinger der uden at prædike moral eller løfte den store pegefinger alt for højt bliver flettet fint ind i dino historierne.

Tv-serien er perfekt søndags underholdning for de mindste i familien. Selvom der til tider er fart og spænding og voldsomme dino brøl, forløses det hele altid med humor og en rolig happy endning. Dette betyder at serien er tilladt for alle, og at man som forældre roligt kan sætte et afsnit af Landet for længe siden i DVD afspilleren, uden at bekymre sig over om ens barns medie kompetencer bliver overhalet med hurtige MTV klip og upassende materiale og indhold, og hvem ved måske de voksne også får lyst til at se med, for Landet for længe siden er faktisk glimrende Dino-spas for hele familien.

Der er ikke noget ekstra materiale at finde på denne udgivelse.

Landet for længe siden kan ses med Finsk, Norsk, Svensk og naturligvis også med Dansk synkronisering. De Danske stemmer fungere godt, og er for en gangs skyld ikke oppe i et hysterisk toneleje. De passer fint med underlægningsmusikken og resten af lydkulissen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Universal Pictures.

Titel: Landet for længe siden. Vol 2. Glade Tider og Gode Venner.
Original Titel: Land Before Time Series: Amazing adventures. Vol 2. Good times & good friends.
Premieredato: 19. august 2008
Instruktør: Scott Heming, Richard Sebast.
Skuespillere: Aria Noelle Curzon, Cody Arens, Jeff Bennett, Max Burkholder, Anndi McAfee, Rob Paulsen, Meghan Strange, Anthony Skillman
Spilletid: 89 min.
Selskab: Universal. Amblin. 207
Genre: Action



banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...