Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Landet for længe siden. Vol 3. På Eventyr i det mystiske fjerne.

26. oktober 2008 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Landet for længe siden. Vol 3. På Eventyr i det mystiske fjerne. billede

Lillefod og hans venner er på mange spændende eventyr i denne gode Tv-serie, der er bygget over de populære film om dinoerne i den store dal.

I 1988 havde den første film om Lillefod og han venner premiere i biograferne verden over. Steven Spielberg og hans selskab Amblin Entertainment stod bag, og filmen blev et stor hit blandt tegnefilm fans. Siden da er der lavet et utal af mindre gode film der som den første foregår i landet for længe siden, i den store dal hvor de rolige plantespisere og de rå og kødædende skarptænder lever i en evig kamp for overlevelse.

I 2007 blev der så lavet en Tv-serie om alle børnenes ynglings dinoer. Det er den der nu er blevet sendt ud på Dansk DVD.

Hver DVD indeholder 4 afsnit på en varighed af omkring 20 minutter. Landet for længe siden. Vol 3. På Eventyr i det mystiske fjerne indeholder følgende afsnit:

Det mystiske æg.

Lillefod og hans venner finder 3 store æg. Det viser sig at være æg fra en skarptand. Nu må de små dinoer overvinde al deres frygt og forsøge at bringe æggene til det mystiske hinsides. Det bliver en farlig tur, der kræver alt deres mod og råstyrke.

Eneboeren fra Sorteklippen.

Flyveøglen Pertie vil hjælpe Guido med at lære at lyve ordentligt. Det er nemmere sagt end gjort, og snart befinder vores 2 flyvende venner sig over de sorte klipper. Et uheldigt dyk får dem ind i en stor underjordisk hule. Her møder de eneboeren Flabber. Flabber er en stor flyveøgle, der har boet så mange år i hulens mørke, at han er blevet blind. Nu syntes han det er mægtigt rart at have fået 2 nye venner.

Flugten fra det mystiske hinsides.

Lillefod og hans venner begiver sig på en ikke planlagt tur ind i det mystiske fjerne. Her ser de sig pludselig nødsaget til at flygte fra skarptanden Rød klo. Men de møder også en anden skarptand der er i stor fare, og som de beslutter at hjælpe.

Den ensomme rejse.

Det er gavedag i den store dal. Chomper føler sig ensom, fordi han er den eneste skarptand ved den store blad-spiser fest. Han kunne godt tænke sig at være venner med andre af sin egen race. Men er det overhovedet muligt at blive venner med de andre skarptænder i det mystiske fjerne.

Selvom den originale film er klart den bedste, af alle de historier der er blevet lavet om Lillefod og hans venner, formår Tv-seriens skabere heldigvis at overføre charmen og tegnestilen på fornemste vis. Hvert afsnit indeholder også sange og gode melodier, der gør det hele meget rart at se på. Tv-serien er perfekt søndags underholdning for de mindste i familien. Selvom der til tider er fart og spænding og voldsomme dino brøl, forløses det hele altid med humor og en rolig happy endning. Dette betyder at serien er tilladt for alle, og at man som forældre roligt kan sætte et afsnit af Landet for længe siden i DVD afspilleren, uden at bekymre sig over om ens barns medie kompetencer bliver overhalet med hurtige MTV klip og upassende materiale og indhold, og hvem ved måske de voksne også får lyst til at se med, for Landet for længe siden er faktisk glimrende Dino-spas for hele familien.

Der er ikke noget ekstra materiale at finde på denne udgivelse.

Landet for længe siden kan ses med Finsk, Norsk, Svensk og naturligvis også med Dansk synkronisering.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Universal Pictures.

Titel: Landet for længe siden. Vol 3. På Eventyr i det mystiske fjerne.
Original Titel: Land Before Time Series: Amazing adventures!
Premieredato: 19. august 2008
Instruktør: Scott Heming, Richard Sebast.
Skuespillere: Aria Noelle Curzon, Cody Arens, Jeff Bennett, Max Burkholder, Anndi McAfee, Rob Paulsen, Meghan Strange, Anthony Skillman
Spilletid: 89 min.
Selskab: Universal. Amblin. 2007.
Genre: Tegne- og animationsfilmbanner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...