Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Knives Out - Var...
Knives Out - Var Det Mord? billede

Kollision
Jojo Rabbit


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Let It Rock

26. marts 2003 af Danni Travn

1 stjerner Skriv en kommentar

Let It Rock billede

Let It Rock! Yeahyeahyeah! Jeg var klar til luftguitar, og vilde vrik med hofterne. Men de 22 tv-optagelser med større eller mindre rockbands bliver det rockmusik aldrig må blive: Kedelig.

Der bliver ikke pumpet meget adrenalin gennem min krop lige nu. Normalt kan jeg ikke holde mig i ro, når guitarerne fræser og trommerne pumper. Men jeg rørte mig ikke meget ud af flækken, mens Let It Rock slæbte sig gennem sine 22 numre. Rock-DVD’en præsenterer ellers navne som Deep Purple, Steppenwolf, Meat Loaf og The Who i såkaldte ’Rare Tv Recordings’.

Om det vitterligt er sjældenheder, DVD’en hér indeholder aner jeg ikke. Men i så fald kan jeg udmærket forstå, hvis de er sjældne. Personligt havde jeg slettet størstedelen af disse intetsigende optagelser fra mit kartotek temmelig hurtigt. Der er nemlig intet specielt ved de valgte numre – Bandene spiller sine numre igennem, og så er den skid slået og det rif spillet.

Sørgeligt at selv Steppenwolfs ’Born to be wild’ dør hen i kedsomhed, mens Meat Loafs ekstreme energi bare er irriterende på grund af hans pompøse lydbillede og sleske melodier. De eneste numre, der fungerer bare nogenlunde er Joan Jett & The Blackhearts med ’Crimson And Clover’, fordi Joan Jett faktisk har udstråling. Og så er der ’You Ain’t Seen Nothing Yet’ med Bachman-Turner-Overdrive, der jo altid virker. Desværre alt i alt: En miserabel omgang røvballerock fremført uden gnist.

Titel: Let It Rock
Original Titel: Let It Rock
Premieredato: 26. marts 2003
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
Little Women
Black Christmas
Jojo Rabbit
Dark Waters
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...