Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020
Robert-Prisen 2020
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

High Life
High Life billede

Playmobil Filmen


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Lille kylling

10. februar 2006 af Gert Sørensen

3 stjerner Skriv en kommentar

Lille kylling billede

Himlen falder ned i den nye Disney film.

Kylle Rylle eller Lille kylling som han er kommet til at hedde i den danske oversættelse, har fået himlen i hovedet og derfor vækker han hele byen for at gøre dem opmærksom på det. Desværre tror ingen på ham og det næste år udstilles han som en total tumpe som alle hader på nær hans nærmeste venner, Gerda, Pjevs og Fisk. Daglige ydmygelser og hån fra skolekammeraterne og selv ikke hans far forstår ham. Men bedst som lille kylling har løst problemerne opstår der nye, for himlen falder endnu engang ned og denne gang følger der en invasion fra rummet med oven i købet. Så lille kylling og vennerne må stå sammen for at redde dagen.

Lille kylling er Disneys første film efter de stoppede med at lave disney klassikere i hånden. Den er 100% digital lavet, i stil med Find Nemo og Shrek. Desværre har man i forsøget på at lave en CGI film helt glemt historien. Filmen er delt op i 2 dele. Første del handler om at være til grin og genvinde faderes respekt. Anden del omhandler kampen imod en gruppe robot rumvæsner taget direkte ud af klodernes kamp. Humoren er desværre også kikset lidt. Der er langt imellem de sjove episoder og lander derfor i gruppen af halv gode halv sjove CGI film som Robotter og Madargaskar senest leverede.

Grafisk er filmen rigtig flot lavet, der er lagt meget arbejde i at få alle fjerene på lille kylling til at bevæge sig og det ser rigtigt godt ud, men dette er desværre ikke nok til at rette op på de magler historien indeholder.

De danske stemmer er godt lavet, her han man valgt at bruge velkendte skuespillere som Sofie Gråbøl, Charlotte Munck og Waage Sandø. Dog er slve oversættelsen nogle steder noget forvirret, og upræsis. Dette skyldes en del inforståede talemåder som ikke lader sig oversætte således det passer til billederne men ikke desto mindre bliver det lidt forvirrende ind i mellem.

Filmen henvender sig mest til det unge publikum. Hvor de i Find Nemo, Shrek og De Utrolige var en humor og handling der kunne indfange det ældre publikum mangler denne film charme og handling nok til at holde opmærksomheden hele vejen igennem.

Filmen får 3 ud af 6 stjerner

Titel: Lille kylling
Original Titel: Chicken littel
Premieredato: 10. februar 2006
Instruktør: Mark Dindal
Skuespillere: Sofie Gråbøl, Waage Sandø
Spilletid: 84 min.
Selskab: Disney
Genre: Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.lillekylling.dk


banner
Overskrift Højre Block
Frækkere End Pol...
Gemini Man
High Life
The Dead Don't Die
Sonic the Hedgehog
A hidden life
Playmobil The Movie
Mugge Og Vejfesten
Toy Story 4
Fisherman's FriendsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...