Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Loch Ness Terror

3. august 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Loch Ness Terror billede

Det berømte Loch Ness uhyre i nye gevandter, og særdeles kødædende, en del statister må lade ben og arme, men en lille gruppe formår at tage kampen op.

Det skotske højland er endnu engang i fokus, med denne sagnomspundne myte, der lever sit eget uforstyrrede liv, og tilsyneladende ikke har skabt unødvendig postyr.
En dag, 1976 har en gruppe videnskabsfolk sat en camp op ved søen, men de får uvist vækket en vrede, og alle på nær en ung James Murphy (Sam Laird), undslipper legenden Loch Ness uhyret.
Cirka 20 år senere, pumpet med et adrenalinberuset hævntogt, og iklædt en garderobe af tungt og højteknologisk våben, opsøger han søen.
Den unge Josh (Niall Matter) der bestyrer en fiskeforretning med bådudlejning, har et godt øje til den jævnaldrende Zoe (Amber Borycki), som er gengældt, men desværre er hun semikæreste med den ikke særlige sympatiske Chad (Neil Denis). Zoe og Chad tager på udflugt med et andet potentielt par, og trods gemysler mellem Chad og Josh kommer de af sted. Desværre bliver deres gruppe halveret, med mødet af det særlig glubske sømonster, som i bedste jurassic stil har fået babymonstre.
Josh har også lige mistet sin onkel til selv samme, og andre har lidt samme skæbne. Politiet er sat ind, en kende underbemandet kunne man mene, i skikkelse af Karen Riley (Carrie Genzel) og Neil Chapman (Don S. Davis). Politiet, Josh og Murphy danner en kvartet, der udover hævntogtet, skal redde de to overlevende fra søens skarpe tænder.

Ambitionerne er høje i dette b-films thriller drama, der bliver ikke skortet på effekterne, og monstrene slipper nogenlunde igennem uden at være overbevisende (der kan kun henvises til Jurassic, og især The Host for den ”ægte” vare). Ild momentet, som tydeligvis er et særdeles vanskeligt moment, slipper instruktøren Ziller rigtig skidt fra. Hvorfor ikke dreje historien anderledes så filmen får slukket sin brand, kunne man spørge, både i denne og mange andre.
Skuespillet er tåleligt, et par gamle kendinge i både Don S. Davis (Stargate serien m.fl.) og Brian Krause (i utallige TV episoder blandt andet ”CSI Miami”.
Der er et par ubesvarede spørgsmål der rejser sig undervejs. Hvordan kan søuhyret lægge æg, det kræver vel en mandlig donorer, som man ikke ser skyggen af, eller at der er antydninger derom.
Og at der er 2 der på mest bestialsk vis omkommer, plejer man at sætte en store styrke ind far politiet, til opklarings arbejdet, om det har været en 12 åprig Chivas regal der har opholdt de andre, skal være usagt.
Alt i alt en tiltider morsom, men også lidt ulækker film, de afskårne legemsdele fungere udmærket. God fornøjelse med seværdighederne.

Sony Pictures har valgt at stille en promotion dvd til rådighed, renset for alt ekstra materiale, derfor må det stå hen i det uvisse om udgivelsen har ekstra baggrundsstof m.m.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Loch Ness Terror
Original Titel: Loch Ness Terror/Beyond Loch Ness
Premieredato: 29. juli 2008
Instruktør: Paul Ziller
Skuespillere: Niall Matter, Brian Krause, Amber Borycki, Don S, Davis, Carrie Genzel, Serinda Swan, Neil Denis
Spilletid: 91 min.
Selskab: Sony Pictures/2008
Genre: Gyser
Bagsiden til coveret.
Bagsiden til coveret.


banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...